Företagslägenheter Malmö and Lund

Företagslägenheter i Malmö

Vi erbjuder en mängd olika företagsbostäder, från mindre företagslägenheter i Malmö till hus runt om i Skåne att hyra på korttid eller långtid. Utöver lägenheterna i centrala Malmö har vi även personalboenden av olika slag i Eslöv, Staffanstorp, Lund och andra kringliggande städer i Skåne. Alla företagslägenheter är givetvis fullt utrustade.

Företagsbostäder i Malmö & Skåne för din personal

Alla våra företagsbostäder i Skåne är speciellt anpassade för att passa personal inom bygg & konstruktion. Vi känner till byggbranschen väl och vet vilka utmaningar det kan innebära att hitta bra boenden för din personal när de jobbar på annan ort. Oavsett om du behöver hyra ett stort eller litet boende, under kort eller lång tid, så kan vi hjälpa dig att hitta det. Vi har ett brett utbud av personalboenden runt om i Skåne, och har du ytterligare specifika önskemål så har vi ett stort nätverk där vi kan hitta just det boendet som passar din personal. Kontakta oss för mer information om våra företagslägenheter i Malmö, Lund och övriga Skåne!

Om Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad, och grannstaden Lund är känd för sitt universitet. Båda är populära städer i Skåne och har under senare år växt kraftigt. Tillsammans med danska Själland (där huvudstaden Köpenhamn ligger) bildar Skåne Öresundsregionen, som under 2000-talet har integrerats allt mer gällande både infrastruktur och arbetsmarknad. Sedan Öresundsbron stod färdig år 2000 har hela regionen haft en kraftig tillväxt. Befolkningen växer i snabb takt, och infrastrukturprojekt har varit en högprioriterad del i utvecklingen. I universitetsstaden Lund har flera forsknings- och utvecklingsprojekt växt fram tillsammans med andra kultur- och företagsinitiativ.

I Malmö Stad jobbar man väldigt medvetet kring hållbarhet på flera olika sätt. De har en tydlig plan för hur man ska kunna minska sin miljöpåverkan genom både nybyggnationer och hur man kan dra nytta av, och utveckla, befintlig byggnation. I Malmö pågår just nu flera projekt för att just lyfta frågan om ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Några exempel är Ekostaden Augustenborg, Sege Park och Västra Hamnen. I Rosengård har man flera stora klimatprojekt, och i nya stadsdelen Hyllie har en mycket miljöinriktad profil.

I allt detta krävs stora arbetsresurser, men det kan vara ont om bra boenden framför allt i dessa områden med intensiv utveckling. Är du en av dem som har personal här? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta bra personalboenden nära er arbetsplats!

Detta ingår alltid i hyran

  • TV & Wifi

  • LAKAN OCH HANDDUKAR

  • TVÄTTMÖJLIGHETER

  • MÖBLER OCH KÖKSUTRUSTNING

  • VÄRME OCH EL

Exempelbilder från våra företagsbostäder i Skåne: