VÄLKOMMEN TILL CORPORATE APARTMENTS!

Vi är ett familjeföretag som erbjuder bekväma, möblerade personalboenden i hela Sverige för företag och deras anställda.

Våra boenden är speciellt anpassade för personal inom bygg- och entreprenadbranschen, både arbetslag och chefer. Vi känner till branschen väl och är medvetna om hur svårt det kan vara att hitta bra boende för anställda på annan ort under ett projekt eller annat tillfälligt uppdrag.

Oavsett om du har ett kortare eller längre behov har vi prisvärda alternativ för ditt företag. Våra företagsboenden är alltid konkurrenskraftiga i jämförelse med svenska vandrarhem och hotell.

Låt oss veta mer om just ditt behov för personalboende så tar vi fram en lösning som passar er!

Kont​akta oss

Vårt team

Bokning

Våra account managers Anna, Tobias, Mokhaled och Henny, tillsammans med vår sälj- och marknadskoordinator Haris, är de första du kommer i kontakt med när du har boendebehov. De är här för att hjälpa dig med offerter, bokningar och andra frågor. Målet är att erbjuda dig snabb och effektiv hjälp, för att ditt jobb ska bli lättare.

Du når oss i säljteamet på booking@corporate-apartments.se eller på +46738616220.

Service

Vår serviceavdelning består av servicekoordinator Viktoria, fastighetsskötarna Sead, Micko och Sangar, kvalitetsansvarig Fredrik och servicechef Victoria. Tillsammans med vårt städteam, driver de en välorganiserad och professionell serviceorganisation som är mycket stolt över att erbjuda en högkvalitativ kundservice.

Kontakta vår serviceavdelning om du vill felanmäla något eller har praktiska frågor om boendet, du når oss på support@corporate-apartments.se eller +46738616230.

Ekonomi

För våra kunder och leverantörer är det avgörande att betalningar sker i tid, depositioner hanteras på ett bra sätt och bokföringen sköts som den ska. Anette är vår ekonomiansvarig, och tack vare hennes expertis har vi en mycket väloljad och smidig ekonomifunktion som hjälper till med tydlig och snabb hjälp.

Har du frågor kring fakturor, depositioner eller betalningar kan du nå ekonomiavdelningen på ekonomi@corporate-apartments.se eller +46738616210.

Vår företagshistoria

2022

Corporate Apartments tillhandahåller nu över 250 st företagsboenden på mer än 30 orter i Sverige och vi växer fortfarande!

2018

Corporate Apartments började jobba med externa boenden för att kunna hjälpa ännu fler kunder.

2017

Sara Dennås tog över som VD och satte en ny struktur för organisationen med nya kollegor, nya kontor och nya tekniska system.

2015

Corporate Apartments öppnade upp ett nytt lägenhetshotell med 53 lägenheter i Slagsta, söder om Stockholm.

2014

Corporate Apartments blev ett familjeföretag när Åkes barn Sara Dennås och Fredrik Dennås involverades.

2010-2013

Corporate Apartments expanderade till Göteborg, Jönköping, Helsingborg, Malmö, Stockholm, Uppsala och Linköping.

2009

Corporate Apartments grundades i Borås av entreprenören Åke Dennås.

Vår vision

Corporate Apartments ska vara byggbranschens bästa och främsta boendeleverantör.

Vi ska vara den byggföretagen ringer först, och vi ska vara snabbrörliga och skapa lösningar så att vi erbjuder det våra kunder efterfrågar på ett sätt som våra konkurrenter inte gör. 

Dessutom ska vi vara kända som härliga och bra att ha att göra med, i alla led.

Vår mission

Corporate Apartments hyr ut kostnadseffektiva korttidsboenden till företag, en bransch som ofta kallas ”longstay”. Vi är en professionell samarbetspartner till byggbranschens aktörer och vi vill ha en nära dialog med våra kunder för att kunna erbjuda bästa möjliga service i så god tid som möjligt.

Våra boenden är funktionella och enkelt inredda med nordisk design och utrustade för självhushåll. Det mesta ingår i hyran, för att erbjuda en bekväm levnadsstandard för de boende och en flexibel och okomplicerad boendelösning för våra kunder.