VÄLKOMMEN TILL CORPORATE APARTMENTS!

Vi är ett familjeföretag som erbjuder bekväma, möblerade personalboenden i hela Sverige för företag och deras anställda.

Våra boenden är speciellt anpassade för personal inom bygg- och entreprenadbranschen, både arbetslag och chefer. Vi känner till branshen väl och är medvetna om hur svårt det kan vara att hitta bra boende för anställda på annan ort under ett projekt eller annat tillfälligt uppdrag.

Oavsett om du har ett kortare eller längre behov har vi prisvärda alternativ för ditt företag. Våra företagsboenden är alltid konkurrenskraftiga i jämförelse med svenska vandrarhem och hotell.

Låt oss veta mer om just ditt behov för personalboende så tar vi fram en lösning som passar er!

Kont​akta oss

Vårt team

Bokningsteamet

Våra account managers Anna och Tobias, tillsammans med vår sälj- och marknadskoordinator Haris är de första du kommer i kontakt med vid alla frågor kring boendebehov. De är här för att hjälpa dig med offerter, reservationer och andra förfrågningar. Målet är att förse dig med snabb och effektiv hjälp – för att göra ditt liv enklare. 

Du når oss i säljteamet på booking@corporate-apartments.se eller på +46738616220.

Serviceteamet

Vår serviceavdelning består av servicekoordinatorerna Jessica och Viktoria, fastighetsskötarna Sead, Micko och Sangar, kvalitetsansvarige Fredrik och servicechefen Victoria. Tillsammans med vår grupp av städare driver de en välorganiserad och professionell verksamhet som är mycket stolta över att leverera en förstklassig kundsupport.

Kontakta vår serviceavdelning om du vill felanmäla något eller har praktiska frågor om boendet, du når oss på support@corporate-apartments.se eller +46738616230.

Ekonomi

För våra kunder och leverantörer är det viktigt att betalningar sker i tid, depositioner hanteras och att bokföringen hålls i god ordning. Ina är vår ekonomichef och tack vare hennes expertis och strategiska förhållningssätt har vi en mycket välfungerande och snabb ekonomiavdelning.

Har du frågor kring fakturor, depositioner eller betalningar kan du nå ekonomiavdelningen på ekonomi@corporate-apartments.se eller +46738616210.

Vår företagshistoria

2022

Corporate Apartments tillhandahåller nu över 250 st företagsboenden på mer än 30 orter i Sverige och vi växer fortfarande!

2018

Corporate Apartments började jobba med externa boenden för att kunna hjälpa ännu fler kunder.

2017

Sara Dennås tog över som VD och satte en ny struktur för organisationen med nya kollegor, nya kontor och nya tekniska system

2015

Corporate Apartments öppnade upp ett nytt lägenhetshotell med 53 lägenheter i Slagsta, söder om Stockholm

2014

Corporate Apartments blev ett familjeföretag när Åkes barn Sara Dennås och Fredrik Dennås involverades

2010-2013

Corporate Apartments expanderade till Göteborg, Jönköping, Helsingborg, Malmö, Stockholm, Uppsala och Linköping

2009

Corporate Apartments grundades i Borås av entreprenören Åke Dennås

Vår vision

Corporate Apartments ska vara byggbranschens bästa och främsta boendeleverantör.

Vi ska vara den byggföretagen ringer först, och vi ska vara snabbrörliga och skapa lösningar så att vi erbjuder det våra kunder efterfrågar på ett sätt som våra konkurrenter inte gör. 

Dessutom ska vi vara kända som härliga och bra att ha att göra med, i alla led.

Vår mission

Corporate Apartments hyr ut kostnadseffektiva korttidsboenden till företag, en bransch som ofta kallas ”longstay”. Vi är en professionell samarbetspartner till byggbranschens aktörer och vi vill ha en nära dialog med våra kunder för att kunna erbjuda bästa möjliga service i så god tid som möjligt.

Våra boenden är funktionella och enkelt inredda med nordisk design och utrustade för självhushåll. Det mesta ingår i hyran, för att erbjuda en bekväm levnadsstandard för de boende och en flexibel och okomplicerad boendelösning för våra kunder.