FÖRETAGSBOSTÄDER I ÖRNSKÖLDSVIK

HYR PERSONALBOENDE I ÖVIK

Hyr företagsbostäder i Ö-vik och Ångermanland via oss. Vi erbjuder olika företagslägenheter och hus i olika storlekar och prisklasser, för både längre och kortare vistelser. Hör av er så hjälper vi er att hitta det personalboende som passar ert företag bäst!

Kontakt oss för mer information!

Detta ingår alltid i hyran:

Värme och el

Lakan och handdukar

Möbler och fullt utrustat kök

Möjlighet till tvätt

TV och Wi-Fi

Parkering

Personalbostäder i Örebro – anpassat för byggbranschen

Våra hus och företagslägenheter i Örnsköldsvik är designade för att passa företag och anställda inom bygg- och konstruktionssektorn. Vi känner väl till industrin och vet att det kan vara knepigt att hitta ett passande boende för sina anställda när de arbetar på annan ort.

Oavsett om ni arbetar med ett tillfälligt uppdrag eller i ett längre projekt så har vi ett boendealternativ som kan passa er fint. Våra företagsbostäder är alltid konkurrenskraftigt prissatta i jämförelse med svenska hotell och vandrarhem.

Om Örnsköldsvik

Örnsköldsvik, eller Ö-vik som staden även kallas, har ca 56 000 invånare och den närmsta flygplatsen är Gideå 25 km från Örnsköldsviks centrum. Man kan även ta sig till Ö-vik med bil, buss eller tåg. Många vandrar utmed Höga kusten, vilken också är en kulturhistorisk plats och ett av Världsarven. En unik aspekt med Höga kusten är att marken höjs över vattenytan med nästan en centimeter per år..

Just nu har många blickarna riktade mot Örnsköldsvik. Flertalet byggarbeten har redan påbörjats och under de kommande åren ska staden utvecklas ytterligare.

Detta involverar både statliga och privata aktörer, kommersiella byggnader, bostäder och kommunala projekt, som till exempel en utbyggnad av simhallen. En stor del av nybyggnationen är bostäder, såväl bostadsrätter som villor och hyreslägenheter.

Ett av dessa områden som många intresserar sig för är Varvsberget och förändringar inom områdets infrastruktur har redan börjat anordnas. Utöver bostadshus ska även hotell och restauranger tillkomma.

Det finns även flera planer för att utveckla de centrala delarna av stan och hamnen. Ett av dessa projekt är Strandkajen där husen välkomnar affärsverksamheter på entréplan och lägenheter på de övriga våningarna. Bakom hyreshusen ska det byggas kontor och ett parkeringsgarage.

Du kan läsa mer om Ö-vik och dess utveckling stadens hemsida, eller på wikipedia.

Kontakta oss