FÖRETAGSBOSTÄDER I LULEÅ

PERSONALBOSTÄDER I NORRLAND

​Vi erbjuder hus och företagslägenheter i Luleå till bygg- & konstruktionsföretag. Hör av er till oss så berättar vi mer om de lägenheter och hus som vi hyr ut i olika prisklasser och storlekar, för kortare eller längre perioder! Vi har ett stort nätverk i hela Norrbotten och kan hjälpa er hitta just det boendet som passar er personal.

Kontakt oss för mer information!

Detta ingår alltid i hyran:

Värme och el

Lakan och handdukar

Möbler och fullt utrustat kök

Möjlighet till tvätt

TV och Wi-Fi

Parkering

Personalbostäder i Luleå – anpassat för byggbranschen

Alla våra hyresbostäder är speciellt anpassade för att passa personal inom bygg och konstruktion, både managers och arbetare. Vi känner väl till de behov som finns inom byggnadsområdet och vi vet hur svårt det kan vara att hitta bra boendelösningar för sina anställda när de är på arbetsplatser på annan ort under ett byggnadsprojekt eller annat tillfälligt arbete.

Oavsett om ni behöver företagslägenheter för många eller få, under en kortare eller längre tid, så har vi prisvärda alternativ för ditt företag. Våra personalbostäder har ett konkurrenskraftigt pris jämfört med hotell eller vandrarhem. Vi ser också till att det finns alla de faciliteter som de boende behöver, som tvättmaskin, fullt utrustade kök, möbler i alla rum mm.

Om Luleå

Luleå kommun ligger precis under polcirkeln och består till 75% av skogsområden, med Lule och Råne älv som flyter genom landskapet. I hela kommunen bor det cirka 78 000 personer, i genomsnitt blir det 36 invånare per kvadratkilometer. Dock bor de flesta inne i orten eller i dess näraliggande omgivningar, runt 20 000 av invånarna bor på landsbygden. Eftersom Luleå är beläget så långt norröver medför det att vintern varar i ett halvår, men tack vare de många soltimmarna under somrarna blir den genomsnittliga temperaturen per år bara något lägre än i övriga Sverige. Luleå är även Sveriges nordligaste stad, vilket innebär att solen står som högst klockan 11.30 under vintertiden.

Kommunen planerar för att fler ska bo i Luleå med över hundra stora och små byggprojekt på gång. Ett av dessa projekt är att bygga om Stadsparken. Senast den byggdes om var på 1980talet då det tillfördes nya gångvägar, lekplats och parkodlingar. Men nya tider, nya behov. Parken har många besökare vilket sliter på den, till exempel hinner inte gräsmattorna återhämta sig efter vinterns aktiviteter på dem. Därtill behöver buskar och träd förnyas.

Man är mån om att Stadsparken ska vara till för stadens invånare, som ett gemensamt vardagsrum och en plats att vara på under ledigheter. Man vill även verka för en park som är tillgänglig och trygg för alla. Idén är att skapa olika gröna rum för både nya och tidigare aktiviteter; picknickar, spel, uppträdanden och konserter. När parken har blivit moderniserad blir den också mer lättskött. Även Kyrkogatan och Rådhustorget ska vara tillgängliga för alla med en bred gångväg och ha möjlighet till att vara en festplats vid särskilda tillfällen.

Läs mer om Luleå på stadens hemsida, på wikipedia eller på Luleås turistsida.

Kontakta oss