Har du ett hus eller ett hyreshus som du vill hyra ut?

Bli vår hyresvärd! Det finns många fördelar med att hyra ut din fastighet till Corporate Apartments.

Har du ett hus eller ett hyreshus som du vill hyra ut?

Bli vår hyresvärd! Det finns många fördelar med att hyra ut din fastighet till Corporate Apartments.

Professionella

Vi har varit i branschen länge och vi är seriösa och professionella hyresgäster som betalar hyran i tid

Ansvariga

Vi ansvarar för eventuella tomtider och obokade perioder, så du behöver inte oroa dig för hyran även om boendet står tomt

Skötsamma

Vi tar hand om din fastighet, sköter löpande underhåll och har regelbundna inspektioner

Långsiktiga

Vi strävar efter långsiktiga samarbeten med våra hyresvärdar, så att du kan fokusera på annat och få en nästintill passiv inkomst

Corporate Apartments hyr mer än 200 hus och lägenheter från både företag och privatpersoner på många olika platser i Sverige. Vi har varit i branschen sedan 2009.

​Våra kunder är företag inom bygg- och entreprenadbranschen som behöver boende för sin personal, när de är stationerade vid olika arbetsprojekt. Vi är noggranna och väljer bara att arbeta med företag vi litar på. Vill du veta mer om vår verksamhet kan du läsa mer på denna hemsida och vi har även goda referenser från andra husägare som vi samarbetar med.

Om du vill prata mer om ett potentiellt samarbete, vänligen fyll i formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snart vi kan.


Vill du hyra ut ditt hus till oss?

Separate email addresses with a comma.

REDAN HYRESVÄRD?

Om du som hyresvärd har några frågor eller information till oss, tveka inte att höra av dig!

Det enklaste och bästa sättet att komma i kontakt med oss, är att skicka ett mail till vår serviceavdelning  support@corporate-apartments.se. Du kan också ringa till oss på telefonnummer +46 738 61 62 30. Vårt serviceteam är alltid redo att hjälpa till på alla sätt de kan!


Öppettider:

Våra kontorstider är: Måndag till fredag kl. 08:00-16:00.

Du kan även nå oss på kvällar och helger, om det är något som inte kan vänta tills vi är tillbaka på kontoret. Vi har alltid någon som finns tillgänglig på jour, men vi (samt våra familjer och vänner 😊) uppskattar om sådant som inte är akut i stället kan tas på arbetstid. Tack för förståelse!