FÖRETAGSBOSTÄDER I ÖREBRO

HYR PERSONALBOENDE I HUS OCH LÄGENHET

Hyr hus eller företagslägenheter i Örebro och Närke via Corporate Apartments. Vi erbjuder både lägenheter och hus att hyra åt er personal när ni behöver arbeta på annan ort. Vi har olika storlekar och prisklasser, både för längre och kortare vistelser!

Kontakt oss för mer information!

Detta ingår alltid i hyran:

Värme och el

Lakan och handdukar

Möbler och fullt utrustat kök

Möjlighet till tvätt

TV och Wi-Fi

Parkering

Personalbostäder i Örebro – anpassat för byggbranschen

Alla våra företagsbostäder är väl anpassade för er personal inom bygg- och konstruktionsbranschen. Vi känner väl till branschen och vet därför hur svårt det kan vara att hitta ett prisvärt boende som möter behoven när era anställda arbetar på annan ort.

Oavsett om ni behöver ett boende för en längre tid under ett projekt eller bara för ett tillfälligt uppdrag har vi en rad olika alternativ att erbjuda er. Samtliga boenden är konkurrensmässigt prissatta i jämförelse med svenska hotell och vandrarhem.

Om Örebro

Mitt i hjärtat av Sverige ligger Örebro, ungefär halvvägs mellan Stockholm och Göteborg. Det är lätt att ta sig till och från Örebro via motorvägar, tåg och flyg. Med en population på runt 150 000 invånare är Örebro Sveriges sjunde största stad.

Örebro Södra planeras för ett ombygge med nya kontorsbyggnader, en moderniserad tågstation och en park att trivas i. Kommunen vill förnya området och ta tillvara på dess strategiska position, bland annat genom att bygga en ny tunnel under järnvägsspåren som ökar tillgängligheten och säkerheten för fotgängare och cyklister. Eugénparken kommer att bevaras men utvecklas till att bli en mer attraktiv och välbesökt park än vad den är idag. Med dessa åtgärder underlättar man det ökande resandet med tåg och buss, både i staden och i Örebro region. Byggnationen av tunneln och järnvägen ska ske inom en tioårsperiod.

Du kan läsa mer om Örebro på stadens hemsida, på wikipedia eller på Örebros turistsida.

Kontakta oss