FÖRETAGSBOSTÄDER I ÖREBRO

HYR PERSONALBOENDE I HUS OCH LÄGENHET

Hyr hus eller företagslägenheter i Örebro och Närke via Corporate Apartments. Vi erbjuder både lägenheter och hus att hyra åt er personal när ni behöver arbeta på annan ort. Vi har olika storlekar och prisklasser, både för längre och kortare vistelser!

Kontakt oss för mer information!

Detta ingår alltid i hyran:

Värme och el

Lakan och handdukar

Möbler och fullt utrustat kök

Möjlighet till tvätt

TV och Wi-Fi

Parkering

Personalbostäder i Örebro – anpassat för byggbranschen

Alla våra hyresbostäder är speciellt anpassade för att passa personal inom bygg och konstruktion, både managers och arbetare. Vi känner väl till de behov som finns inom byggnadsområdet och vi vet hur svårt det kan vara att hitta bra boendelösningar för sina anställda när de är på arbetsplatser på annan ort under ett byggnadsprojekt eller annat tillfälligt arbete.

Oavsett om ni behöver företagslägenheter för många eller få, under en kortare eller längre tid, så har vi prisvärda alternativ för ditt företag. Våra personalbostäder har ett konkurrenskraftigt pris jämfört med hotell eller vandrarhem. Vi ser också till att det finns alla de faciliteter som de boende behöver, som tvättmaskin, fullt utrustade kök, möbler i alla rum mm.

Om Örebro

Mitt i hjärtat av Sverige ligger Örebro, ungefär halvvägs mellan Stockholm och Göteborg. Det är lätt att ta sig till och från Örebro via motorvägar, tåg och flyg. Med en population på runt 150 000 invånare är Örebro Sveriges sjunde största stad.

Örebro Södra planeras för ett ombygge med nya kontorsbyggnader, en moderniserad tågstation och en park att trivas i. Kommunen vill förnya området och ta tillvara på dess strategiska position, bland annat genom att bygga en ny tunnel under järnvägsspåren som ökar tillgängligheten och säkerheten för fotgängare och cyklister. Eugénparken kommer att bevaras men utvecklas till att bli en mer attraktiv och välbesökt park än vad den är idag. Med dessa åtgärder underlättar man det ökande resandet med tåg och buss, både i staden och i Örebro region. Byggnationen av tunneln och järnvägen ska ske inom en tioårsperiod.

Du kan läsa mer om Örebro på stadens hemsida, på wikipedia eller på Örebros turistsida.

Kontakta oss