HYR FÖRETAGSBOSTÄDER 
I STOCKHOLM

 PERSONALBOENDE I STOCKHOLM

Vi har både hus och lägenheter för företag att hyra i Stockholm. Vi erbjuder boenden i olika storlekar och prisnivårer, anpassade speciellt för byggföretag och likande projektbaserade konstruktionsföretag. Våra företagsboenden finns i hela stockholmsområdet, både innanför tullarna i city och i Storstockholms ytterområden. Det gör att din personal kan vara när arbetsplatsen oavsett var i Stockholm just ert byggprojekt är placerat. 

Här är några exempel på områden där vi har företagslägenheter eller hus att hyra: Järfälla, Sollentuna, Spånga, Huddinge, Hässelby, Saltsjö-Boo, Bandhagen, Kungsängen, Kista, Upplands Väsby, Skärholmen, Vällingby, Vallentuna and Slagsta.

Kontakt oss för mer information!

Detta ingår alltid i hyran:

Värme och el

Lakan och handdukar

Möbler och fullt utrustat kök

Möjlighet till tvätt

TV och Wi-Fi

Parkering

Personalbostäder i Stockholm – anpassat för byggbranschen

Alla våra hyresbostäder är speciellt anpassade för att passa personal inom bygg och konstruktion, både managers och arbetare. Vi känner väl till de behov som finns inom byggnadsområdet och vi vet hur svårt det kan vara att hitta bra boendelösningar för sina anställda när de är på arbetsplatser på annan ort under ett byggnadsprojekt eller annat tillfälligt arbete.

Oavsett om ni behöver företagslägenheter för många eller få, under en kortare eller längre tid, så har vi prisvärda alternativ för ditt företag. Våra personalbostäder har ett konkurrenskraftigt pris jämfört med hotell eller vandrarhem. Vi ser också till att det finns alla de faciliteter som de boende behöver, som tvättmaskin, fullt utrustade kök, möbler i alla rum mm.

Om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad och ligger på Östkusten vid Östersjön. Staden är vackert placerad på fjorton öar som kopplas samman av 57 broar. De senaste åren har Stockholm växt mer än någonsin och i och med det är även behovet av boendelösningar större än någonsin. Stockholm Stad är just nu mitt i sin bostadssatsning där de planerar att bygga 140 000 nya hem från 2010 till 2030. Detta gör att det inte bara är vanliga boenden som det är brist på, utan även personalbostäder för alla de som jobbar med att förverkliga denna stora utbyggnad.

Stockholm är i ständig utveckling, och det är olika typer av konstruktionsarbeten och ombyggnationer i flera av stadsdelarna och förorterna. Ett område som just nu är aktuellt är Norra Djurgårdsstaden, en av Europas mest påkostade urbana utvecklingsområden. Planen är att i detta område bygga 12000 nya bostäder och 35000 arbetsplatser, alla med stor fokus på hållbarhet och miljö.

Ett annat område är det centralt belägna Hammarby Sjöstad som initialt var tänkt att bli en OS-by, men blev istället ett urbant utvecklingsprojekt med tydlig miljöprofil. Även här är det tänkt att bli över 12 000 bostäder och totalt 550 000 kvadratmeter företagslokaler.

I en växande stad krävs även utveckling av infrastrukturen. För att minska den centrala trafiken jobbar man nu för fullt med det stora vägprojektet Förbifart Stockholm. Tanken är att detta ska förenkla kommunikationer runt huvudstaden. 

Du kan läsa mer om Stockholm på stadens hemsida, på wikipedia, eller på Stockholms turistsida.