FÖRETAGSBOSTÄDER I MALMÖ

PERSONALBOENDE FÖR FÖRETAG

Vi erbjuder en mängd olika företagsbostäder, från mindre företagslägenheter i Malmö till hus runt om i Skåne att hyra på korttid eller långtid. Utöver lägenheterna i centrala Malmö har vi även personalboenden av olika slag i Eslöv, Staffanstorp, Lund och andra kringliggande städer i Skåne.

Kontakt oss för mer information!

Detta ingår alltid i hyran:

Värme och el

Lakan och handdukar

Möbler och fullt utrustat kök

Möjlighet till tvätt

TV och Wi-Fi

Parkering

Personalbostäder i Malmö – anpassat för byggbranschen

Alla våra hyresbostäder är speciellt anpassade för att passa personal inom bygg och konstruktion, både managers och arbetare. Vi känner väl till de behov som finns inom byggnadsområdet och vi vet hur svårt det kan vara att hitta bra boendelösningar för sina anställda när de är på arbetsplatser på annan ort under ett byggnadsprojekt eller annat tillfälligt arbete.

Oavsett om ni behöver företagslägenheter för många eller få, under en kortare eller längre tid, så har vi prisvärda alternativ för ditt företag. Våra personalbostäder har ett konkurrenskraftigt pris jämfört med hotell eller vandrarhem. Vi ser också till att det finns alla de faciliteter som de boende behöver, som tvättmaskin, fullt utrustade kök, möbler i alla rum mm.

Om Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad, och grannstaden Lund är känd för sitt universitet. Båda är populära städer i Skåne och har under senare år växt kraftigt.

Skåne i Sverige och Själland – Danmarks största ö – bildar tillsammans “Öresundsregionen, som under 2000-talet har integrerats allt mer gällande både infrastruktur och arbetsmarknad. Sedan Öresundsbron stod färdig år 2000 har hela regionen haft en kraftig tillväxt. Befolkningen växer i snabb takt, och infrastrukturprojekt har varit en högprioriterad del i utvecklingen. I universitetsstaden Lund har flera forsknings- och utvecklingsprojekt växt fram tillsammans med andra kultur- och företagsinitiativ.

I Malmö Stad jobbar man väldigt medvetet kring hållbarhet på flera olika sätt. De har en tydlig plan för hur man ska kunna minska sin miljöpåverkan genom både nybyggnationer och hur man kan dra nytta av, och utveckla, befintlig byggnation. I Malmö pågår just nu flera projekt för att just lyfta frågan om ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Några exempel är Ekostaden Augustenborg, Sege Park och Västra Hamnen. I Rosengård har man flera stora klimatprojekt, och i nya stadsdelen Hyllie har en mycket miljöinriktad profil.

I allt detta krävs stora arbetsresurser, men det kan vara ont om bra boenden framför allt i dessa områden med intensiv utveckling. Är du en av dem som har personal här? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta bra personalboenden nära er arbetsplats!

Kontakta Oss