FÖRETAGSBOSTÄDER I 
LUND

PERSONALBOENDE I SÖDRA SKÅNE

Vi erbjuder flera företagslägenheter och hus i olika storlekar och prisklasser för företag att hyra i Lund, södra Sverige. Vi har även alternativa personalboenden i näraliggande områden såsom Eslöv och Staffanstorp.

Kontakt oss för mer information!

Detta ingår alltid i hyran:

Värme och el

Lakan och handdukar

Möbler och fullt utrustat kök

Möjlighet till tvätt

TV och Wi-Fi

Parkering

Personalbostäder i Lund – anpassat för byggbranschen

Alla våra hyresbostäder är speciellt anpassade för att passa personal inom bygg och konstruktion, både managers och arbetare. Vi känner väl till de behov som finns inom byggnadsområdet och vi vet hur svårt det kan vara att hitta bra boendelösningar för sina anställda när de är på arbetsplatser på annan ort under ett byggnadsprojekt eller annat tillfälligt arbete.

Oavsett om ni behöver företagslägenheter för många eller få, under en kortare eller längre tid, så har vi prisvärda alternativ för ditt företag. Våra personalbostäder har ett konkurrenskraftigt pris jämfört med hotell eller vandrarhem. Vi ser också till att det finns alla de faciliteter som de boende behöver, som tvättmaskin, fullt utrustade kök, möbler i alla rum mm.

Om Lund

Lund och Malmö ligger nära varandra i Skåne och båda städerna är populära att bo i. Lund är välkänt med sitt anrika universitet.

Skåne och Själland (Danmarks största ö) bildar tillsammans “Östersundsregionenvilken har expanderats avsevärt sedan Öresundsbron mellan Malmö i Sverige och Köpenhamn i Danmark öppnades år 2000. Regionen är en blomstrande plats med pågående infrastrukturprojekt, forskning och utveckling på flera forskningscentra i Lund, samt andra intiativ inom kultur och näringsliv.

I Lund utvecklas för närvarande ett nytt distrikt nära stadens centrum. Öresundsvägens område, som det kallas, kommer att utvecklas till en varierad stadsdel med olika typer av bostäder, affärsverksamheter, slingrande parker och en helt ny huvudgata där cyklister, fotgängare och kollektivtrafik prioriteras. Parker och gröna områden ger rum för lek, umgänge och avkoppling, samt bidrar till den biologiska mångfalden.

Projektets mål är att områdets industrihistoria ska leva vidare, att utvalda kulturmiljöer ska bevaras och att nya småskaliga aktiviteter ska uppmuntras. Tanken är att distriktet ska utvecklas i en hållbar riktning och därför har flera delmål satts, vilka inkluderar alltifrån klimatsmarta transporter till att det ska finnas utomhusbelysning för avfallshantering och återvinning. Skolornas utomhusmiljöer ska dessutom skötas med hjälp av dagvattenhantering.

​Du kan läsa mer om Lund på stadens hemsida, på wikipedia eller på Lunds turistsida.

Kontakta Oss