FÖRETAGSBOSTÄDER I 
LUND

PERSONALBOENDE I SÖDRA SKÅNE

Vi erbjuder flera företagslägenheter och hus i olika storlekar och prisklasser för företag att hyra i Lund, södra Sverige. Vi har även alternativa personalboenden i näraliggande områden såsom Eslöv och Staffanstorp.

Kontakt oss för mer information!

Detta ingår alltid i hyran:

Värme och el

Lakan och handdukar

Möbler och fullt utrustat kök

Möjlighet till tvätt

TV och Wi-Fi

Parkering

Personalbostäder i Lund – anpassat för byggbranschen

Alla våra boenden i Lund är speciellt anpassade för att passa personal inom konstruktion och bygg-branschen, både arbetare och managers. Vi känner väl till branschen och vet hur krångligt det kan vara att hitta bra boende åt sin personal när man jobbar på en annan ort under ett projekt eller ett kortare uppdrag.

Vi har prisvärda boenden åt ert företag, oavsett om det gäller för en kortare eller längre tid och våra företagsbostäder har alltid konkurrenskraftiga priser i jämförelse med hotell och vandrarhem. Kontakta oss för mer information om våra företagslägenheter och hus i Lund.

Om Lund

Lund och Malmö ligger nära varandra i Skåne och båda städerna är populära att bo i. Lund är välkänt med sitt anrika universitet.

Skåne och Själland (Danmarks största ö) bildar tillsammans “Östersundsregionenvilken har expanderats avsevärt sedan Öresundsbron mellan Malmö i Sverige och Köpenhamn i Danmark öppnades år 2000. Regionen är en blomstrande plats med pågående infrastrukturprojekt, forskning och utveckling på flera forskningscentra i Lund, samt andra intiativ inom kultur och näringsliv.

I Lund utvecklas för närvarande ett nytt distrikt nära stadens centrum. Öresundsvägens område, som det kallas, kommer att utvecklas till en varierad stadsdel med olika typer av bostäder, affärsverksamheter, slingrande parker och en helt ny huvudgata där cyklister, fotgängare och kollektivtrafik prioriteras. Parker och gröna områden ger rum för lek, umgänge och avkoppling, samt bidrar till den biologiska mångfalden.

Projektets mål är att områdets industrihistoria ska leva vidare, att utvalda kulturmiljöer ska bevaras och att nya småskaliga aktiviteter ska uppmuntras. Tanken är att distriktet ska utvecklas i en hållbar riktning och därför har flera delmål satts, vilka inkluderar alltifrån klimatsmarta transporter till att det ska finnas utomhusbelysning för avfallshantering och återvinning. Skolornas utomhusmiljöer ska dessutom skötas med hjälp av dagvattenhantering.

​Du kan läsa mer om Lund på stadens hemsida, på wikipedia eller på Lunds turistsida.

Kontakta Oss