STAFF ACCOMMODATION IN UPPSALA

LONG TERM HOUSING FOR RENT

Vi hjälper företag att hitta tillfälligt personalboende, främst för byggarbetare och managers inom bygg- och konstruktionssektorn. Tveka inte att kontakta oss så ordnar vi med att hyra hus eller företagslägenheter i Uppsala åt er!

Kontakt oss för mer information!

This is always included in the rent:

Heating and electricity

Bed linen and towels

Furniture and fully equipped kitchen

Access to laundry options

TV and Wi-Fi

Parking

Personalbostäder i Uppsala – anpassat för byggbranschen

Alla våra boenden är särskilt anpassade för att tillgodose behoven hos både byggarbetare och managers. Vi har själva god insyn i branschen och vet att det kan vara krångligt att hitta ett bra och prisvärt företagsboende åt sina anställda när de ska arbeta på annan ort.

Oavsett om ni stannar under ett tillfälligt uppdrag eller för ett längre projekt har vi prisvärda alternativ som passar er. Våra företagslägenheter och hus är alltid konkurrenskraftigt prissatta i jämförelse med vandrarhem och hotell.

Om Uppsala

Uppsala ligger norr om Stockholm och är välkänt för sitt anrika universitet, Uppsala universitet. Motorvägen E4 går direkt till Uppsala från Stockholm, vilket gör att många pendlar mellan städerna. Dessutom passerar E4 även Arlanda flygplats, vilket också märks då många tar sig dit från Uppsala. Motorvägen fortsätter vidare norråt mot Storvreta och Gävle.

Uppsala står högt upp på den svenska regeringens agenda som ett av de områden där man ska satsa på expansion av hållbara städer och stadsdelar. Satsningen innebär att det kommer byggas fler bostäder och och arbetsplatser i de sydöstra delarna av Uppsala. Dessa områden kommer sedan att användas som en mall för hur man kan bygga hållbart.

Målet är att Uppsala ska vara hållbart och klimatneutralt tills år 2050. För att nå det målet behövs att förändringarna startar redan nu och staden har därför initierat diverse innovationsprojekt tillsammans med intresserade aktörer för att hitta hållbara tekniska lösningar.

Syftet är att skapa ett integrerat och koordinerat tekniskt system som bättre kan ta tillvara på de resurser som redan finns och därmed även ge bättre förutsättningar för staden att utvecklas på ett hållbart sätt.

Du kan läsa mer om Uppsala på stadens hemsida, på wikipedia eller på Uppsalas turistsida.

Kontakta oss