FÖRETAGSBOSTÄDER I UPPSALA

HUR PERSONALBOENDE I HUS OCH LÄGENHET

Vi hjälper företag att hitta tillfälligt personalboende, främst för byggarbetare och managers inom bygg- och konstruktionssektorn. Tveka inte att kontakta oss så ordnar vi med att hyra hus eller företagslägenheter i Uppsala åt er!

Kontakt oss för mer information!

Detta ingår alltid i hyran:

Värme och el

Lakan och handdukar

Möbler och fullt utrustat kök

Möjlighet till tvätt

TV och Wi-Fi

Parkering

Personalbostäder i Uppsala – anpassat för byggbranschen

Alla våra hyresbostäder är speciellt anpassade för att passa personal inom bygg och konstruktion, både managers och arbetare. Vi känner väl till de behov som finns inom byggnadsområdet och vi vet hur svårt det kan vara att hitta bra boendelösningar för sina anställda när de är på arbetsplatser på annan ort under ett byggnadsprojekt eller annat tillfälligt arbete.

Oavsett om ni behöver företagslägenheter för många eller få, under en kortare eller längre tid, så har vi prisvärda alternativ för ditt företag. Våra personalbostäder har ett konkurrenskraftigt pris jämfört med hotell eller vandrarhem. Vi ser också till att det finns alla de faciliteter som de boende behöver, som tvättmaskin, fullt utrustade kök, möbler i alla rum mm.

Om Uppsala

Uppsala ligger norr om Stockholm och är välkänt för sitt anrika universitet, Uppsala universitet. Motorvägen E4 går direkt till Uppsala från Stockholm, vilket gör att många pendlar mellan städerna. Dessutom passerar E4 även Arlanda flygplats, vilket också märks då många tar sig dit från Uppsala. Motorvägen fortsätter vidare norråt mot Storvreta och Gävle.

Uppsala står högt upp på den svenska regeringens agenda som ett av de områden där man ska satsa på expansion av hållbara städer och stadsdelar. Satsningen innebär att det kommer byggas fler bostäder och och arbetsplatser i de sydöstra delarna av Uppsala. Dessa områden kommer sedan att användas som en mall för hur man kan bygga hållbart.

Målet är att Uppsala ska vara hållbart och klimatneutralt tills år 2050. För att nå det målet behövs att förändringarna startar redan nu och staden har därför initierat diverse innovationsprojekt tillsammans med intresserade aktörer för att hitta hållbara tekniska lösningar.

Syftet är att skapa ett integrerat och koordinerat tekniskt system som bättre kan ta tillvara på de resurser som redan finns och därmed även ge bättre förutsättningar för staden att utvecklas på ett hållbart sätt.

Du kan läsa mer om Uppsala på stadens hemsida, på wikipedia eller på Uppsalas turistsida.

Kontakta oss