FÖRETAGSBOSTÄDER I LINKÖPING

HYR FÖRETAGSLÄGENHETER & HUS I ÖSTERGÖTLAND

Vi har ett brett utbud av lägenheter och hus att hyra i Linköping för företag och vi erbjuder företagsbostäder i varierande storlekar och prisklasser åt byggarbetare och managers. Hör av er till oss om ni letar företagslägenheter i Linköping med omnejd så fixar vi det som passar er bäst!

Kontakt oss för mer information!

Detta ingår alltid i hyran:

Värme och el

Lakan och handdukar

Möbler och fullt utrustat kök

Möjlighet till tvätt

TV och Wi-Fi

Parkering

Personalbostäder i Linköping – anpassat för byggbranschen

Alla våra hyresbostäder är speciellt anpassade för att passa personal inom bygg och konstruktion, både managers och arbetare. Vi känner väl till de behov som finns inom byggnadsområdet och vi vet hur svårt det kan vara att hitta bra boendelösningar för sina anställda när de är på arbetsplatser på annan ort under ett byggnadsprojekt eller annat tillfälligt arbete.

Oavsett om ni behöver företagslägenheter för många eller få, under en kortare eller längre tid, så har vi prisvärda alternativ för ditt företag. Våra personalbostäder har ett konkurrenskraftigt pris jämfört med hotell eller vandrarhem. Vi ser också till att det finns alla de faciliteter som de boende behöver, som tvättmaskin, fullt utrustade kök, möbler i alla rum mm.

Om Linköping

Med 152 000 invånare är Linköping Sveriges femte största stad. Linköping är känt för att vara Sveriges huvudstad när det kommer till flygplan då landets enda tillverkare av flygplan är placerad här, och en tredjedel av stadens affärsverksamhet och forskning kretsar kring luftfart.

Flertalet planer på byggarbeten är på gång i Linköping då bland annat Östergötlands region behöver utöka sjukhusbyggnaderna inom sitt Universitetssjukhus. Enligt en detaljerad plan ska även framtida utveckling av sjukhuset ske, exempelvis ska nya byggnader i de södra delarna tillkomma. Därtill ska en ny entré byggas i södra delarna, samt att det ska bli en ny busshållplats där.

I området Cavok växer ett nytt business centra fram, det ligger i nära anslutning till landningsbanorna på Linköping flygplats. Syftet med området är att främja verksamheter inom luftfart, rymd och avancerade material. Detaljplanen inkluderar också utrymmen för träningsanläggningar, restauranger och platser för rekreation.

Du kan läsa mer om Linköping på stadens hemsida, på wikipedia eller på Linköpings turistsida.

Kontakta oss