Låt oss förenkla din vistelse!

Corporate Apartments erbjuder tilläggstjänster för att göra din vistelse så enkel och smidig som möjligt! Det gör att du kan fokusera på jobbet, och din personal kan slappna av efter arbetstid. Låt oss ta hand om städning, gräsklippning, toastädning, vattna växterna och hålla rent i köket.

staff accommodation service

Städtjänster

Att kunna komma hem till ett nystädat hem är något som allt fler av våra kunder väljer att lägga till under sin vistelse hos oss. Vill du att vi byter dina sängkläder och handdukar? Vill du få städat varje vecka, varannan vecka eller månad? Du väljer. Vi är flexibla och har inga bindningstider för våra städtjänster.

Vår standardavgift för städning är 350 kr/timme.


staff accommodation service

Trädgårdstjänster

Corporate Apartments erbjuder trädgårdstjänster på begäran. Vill du lägga till denna tjänst så att din personal inte behöver tänka på gräsklippning och häckklippning när de kommer hem efter jobbet? Detta är något som allt fler av våra kunder vill ha hjälp med under vår- och sommarsäsongen. Vi är flexibla och har inga bindningstider för våra trädgårdstjänster.

Vår standardavgift för trädgårdsarbete är 350 kr/timme.

staff accommodation service

Andra tjänster

Vi tillhandahåller även andra tjänster som våra kunder kan dra nytta av, vänligen meddela oss om du har några speciella önskemål.

För oss är det väldigt bra att känna till dina behov eller önskemål, för att kunna erbjuda bästa möjliga service.