I hela Sverige

Vi erbjuder hundratals lägenheter och hus i olika storlekar och prisklasser för uthyrning över hela Sverige. Alla boenden är fullt utrustade och anpassade för att passa byggteam och deras managers.

Om du inte hittar din projektstad i listan, vänligen kontakta oss så att vi kan hjälpa dig ändå! Vi har tillfälliga kontrakt och kontakter överallt.

Kontakta oss

Detta ingår alltid i hyran:

Värme och el

Lakan och handdukar

Möbler och köksutrustning

Möjlighet till tvätt

TV och Wi-Fi

Parkering

Personalboenden anpassade för byggbranschen

Alla våra hyresbostäder är speciellt anpassade för att passa personal inom bygg och konstruktion, både managers och arbetare. Vi känner väl till de behov som finns inom byggnadsområdet och vi vet hur svårt det kan vara att hitta bra boendelösningar för sina anställda när de är på arbetsplatser på annan ort under ett byggnadsprojekt eller annat tillfälligt arbete.

Oavsett om ni behöver företagslägenheter för många eller få, under en kortare eller längre tid, så har vi prisvärda alternativ för ditt företag. Våra personalbostäder har ett konkurrenskraftigt pris jämfört med hotell eller vandrarhem. Vi ser också till att det finns alla de faciliteter som de boende behöver, som tvättmaskin, fullt utrustade kök, möbler i alla rum mm.

Stort nätverk av fastigheter i Sverige

Kolla kartan och listan för att se våra vanligaste orter, men vi finns på andra platser också.

Kontakta oss