FÖRETAGSBOSTÄDER I UMEÅ

HUS OCH LÄGENHETER ATT HYRA I NORRA SVERIGE

​Letar du efter ett lämpligt boende åt din personal i Umeå? Vi hjälper företag att hitta tillfälligt personalboende i Sverige, om det så är för en kortare eller längre period. Våra kunder brukar finnas inom bygg- och konstruktionssektorn, välkomna att höra av er så ordnar vi företagslägenheter i Umeå att hyra som passar just ert företag!

Kontakt oss för mer information!

Detta ingår alltid i hyran:

Värme och el

Lakan och handdukar

Möbler och fullt utrustat kök

Möjlighet till tvätt

TV och Wi-Fi

Parkering

Personalbostäder i Umeå – anpassat för byggbranschen

Alla våra hyresbostäder är speciellt anpassade för att passa personal inom bygg och konstruktion, både managers och arbetare. Vi känner väl till de behov som finns inom byggnadsområdet och vi vet hur svårt det kan vara att hitta bra boendelösningar för sina anställda när de är på arbetsplatser på annan ort under ett byggnadsprojekt eller annat tillfälligt arbete.

Oavsett om ni behöver företagslägenheter för många eller få, under en kortare eller längre tid, så har vi prisvärda alternativ för ditt företag. Våra personalbostäder har ett konkurrenskraftigt pris jämfört med hotell eller vandrarhem. Vi ser också till att det finns alla de faciliteter som de boende behöver, som tvättmaskin, fullt utrustade kök, möbler i alla rum mm.

Om Umeå

Umeå kallas för ‘björkarnas stad’ och ligger intill Ume älv, ungefär 15 km från havet. Med drygt 118 000 invånare är det Sveriges snabbast växande stad.

Staden växer som aldrig förr och är just nu inne i sin mest expansiva fas. På mindre än 50 år kommer Umeå att fördubbla invånarantalet, vilket betyder stora förändringar. Planen är att förtäta staden och bygga nytt bland det gamla för att minska på infrastrukturkostnaderna och att fler kan använda den lokala kollektivtrafiken.

Utifrån sex huvudpunkter planeras det för hur Umeå ska växa på ett hållbart sätt. En av strategierna är att tillväxten ska ske utmed befintliga ställen där det finns goda förbindelser med kollektivtrafik. Genom att öka invånarantalet i de bostadsområden som redan finns tar man tillvara på det som redan finns på bästa sätt. Målet är också att stans tillväxt ska ske på en radie inom 5 km från stadskärnan eller universitetsområdet. Även i de nya distrikten kommer man att satsa på en hög densitet av invånare. Detta gagnar även utbudet av tjänster och affärer i dessa områden.

En annan av huvudpunkterna handlar om att man ska satsa på stadens parker och publika rum. I en förtätad stad med fler invånare behövs publika utrymmen ännu mer då de erbjuder attraktiva och trygga grönområden för vila och aktivitet.

I linje med att göra staden mer hållbar är målet att skapa publika platser som är välkomnande för alla. Planeringen genomsyras därför av hänsyn till öppenhet, demokrati och jämställdhet.

Kommunen satsar även på att bygga ut nya stadsdelar intill de gamla vilket ökar områdets status och lockar investerare.

Du kan läsa mer om Umeå på stadens hemsida, på wikipedia eller på Umeås turistsidan.

Kontakta oss