FÖRETAGSBOSTÄDER I GÄVLE

PERSONALBOENDE I HUS OCH LÄGENHET

Vi har både hus och lägenheter att hyra för företag. Vi erbjuder företagslägenheter i Gävle i olika storlekar och priskategorier för arbetsteam och byggföretag – hör av dig till till oss för vidare information om att hyra boende i Gävle åt ditt företag!

Kontakt oss för mer information!

Detta ingår alltid i hyran:

Värme och el

Lakan och handdukar

Möbler och fullt utrustat kök

Möjlighet till tvätt

TV och Wi-Fi

Parkering

Personalbostäder i Gävle – anpassat för byggbranschen

Våra företagsboenden är gjorda för att särskilt passa arbetare och managers inom bygg- och konstruktionsbranschen. Detta eftersom vi känner till branschen väl och vet hur krångligt det kan vara att att hitta ett bra boende åt sin personal under arbete på annan ort, både under ett pågående längre projekt eller ett tillfälligt uppdrag.

Därför har vi prisvärda hus och lägenheter som ert företag kan hyra, både under en kortare och längre period. Våra företagslägenheter och hus är alltid konkurrenskraftiga alternativ till svenska vandrarhem och hotell.

Om Gävle

Gävle är ett urbant område i länet Gästrikland med över 100 000 invånare. Stadens stolthet är den välkände Gävlebocken som det har blivit en tradition att tända eld på. Då Gävle befinner sig 80 minuter med tåg från Stockholm är det ett utmärkt alternativ att pendla ifrån.

Staden expanderar och siktar på ytterligare hållbar utveckling genom stora satsningar på infrastruktur. Detta genom ett samarbete mellan Gävleborgs region, Gävle stad och Sveriges stat. Bland annat är planen att bygga ett nytt hållbart distrikt med över 6 000 nya hem i Näringen och ett helt nytt centra för logistik och affärsverksamheter i området Tolvforsskogen. Det kommer därmed även att behövas lösningar kring kollektivtrafik, vilket Gävleborg region kommer att bidra med.

Dessutom ska även en ny tågstation byggas, den planerade stationen Gävle Västra kommer att bli intill Gävle sjukhus.

Du kan äsa mer om Gävle på stadens hemsida, på wikipedia eller på Gävles turistsida.

Kontakta oss