FÖRETAGSBOSTÄDER I BORÅS

PERSONALBOENDE I HUS OCH LÄGENHET

​Vi har ett antal moderna lägenheter i trevliga bostadsområden i södra Borås, exemplevis på Lars Kaggsgatan, Bygatan och Alvestagatan. Företagsbostäderna i Borås är placerade nära motorvägen R40 och riksvägarna R41 och 180, vilket gör det enkelt att ta sig vart som helst i området kring Borås.

Kontakt oss för mer information!

Detta ingår alltid i hyran:

Värme och el

Lakan och handdukar

Möbler och fullt utrustat kök

Möjlighet till tvätt

TV och Wi-Fi

Parkering

Personalbostäder i Borås – anpassat för byggbranschen

Alla våra hyresbostäder är speciellt anpassade för att passa personal inom bygg och konstruktion, både managers och arbetare. Vi känner väl till de behov som finns inom byggnadsområdet och vi vet hur svårt det kan vara att hitta bra boendelösningar för sina anställda när de är på arbetsplatser på annan ort under ett byggnadsprojekt eller annat tillfälligt arbete.

Oavsett om ni behöver företagslägenheter för många eller få, under en kortare eller längre tid, så har vi prisvärda alternativ för ditt företag. Våra personalbostäder har ett konkurrenskraftigt pris jämfört med hotell eller vandrarhem. Vi ser också till att det finns alla de faciliteter som de boende behöver, som tvättmaskin, fullt utrustade kök, möbler i alla rum mm.

Om Borås

Borås är den 15e största staden i Sverige och befinner sig i landets västra region, 60 km öster om Göteborg (Gothenburg). Härifrån utgår många tåg och staden har historiskt sett haft en nyckelroll i Sveriges textilindustri.

Borås har en hög utvecklingskurva och expanderar stadigt, staden förväntas få ytterligare 30 000 invånare till 2035. Detta innebär att det behövs ungefär 15 000 nya bostäder inom hela kommunen. Det byggs nya bostäder på flera attraktiva platser, till exempel i centrum, Gässlösa och Knalleland. Målet är att både bemöta de växande behoven och samtidigt försäkra sig om att den urbana utvecklingen sker på ett hållbart sätt med en levande stadskärna.

Borås utvecklas främst i de centrala stadsdelarna, men även på fyra andra ställen; Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Borås har alltmer blivit Sjuhäradsbygdens centrum med sitt breda utbud av bostäder, arbetsplatser, affärer och platser för kultur och underhållning. Staden är även navet i den regionala infrastrukturen. Servicen i området är god med en rad olika boenden, tjänster och kollektivtrafik.

​Du kan läsa mer om Borås på stadens hemsida, på  wikipedia eller på Borås turistsida.

Kontakta oss