FÖRETAGSBOSTÄDER I BORÅS

PERSONALBOENDE I HUS OCH LÄGENHET

​Vi har ett antal moderna lägenheter i trevliga bostadsområden i södra Borås, exemplevis på Lars Kaggsgatan, Bygatan och Alvestagatan. Företagsbostäderna i Borås är placerade nära motorvägen R40 och riksvägarna R41 och 180, vilket gör det enkelt att ta sig vart som helst i området kring Borås.

Kontakt oss för mer information!

Detta ingår alltid i hyran:

Värme och el

Lakan och handdukar

Möbler och fullt utrustat kök

Möjlighet till tvätt

TV och Wi-Fi

Parkering

Personalbostäder i Borås – anpassat för byggbranschen

Alla våra företagsboenden är särskilt anpassade åt personal inom bygg- och konstruktionsindustrin, såväl arbetare som managers. Då vi känner till industrin väl vet vi att det kan vara svårt att hitta ett passande boende åt sin personal när de arbetar på annan ort i ett pågående eller tillfälligt projekt.

Oavsett om det behövs hyra lägenhet eller hyra hus, har vi mycket prisvärda och konkurrenskraftiga alternativ för ert företag och personal, i jämförelse med hotell eller vandrarhem.

Om Borås

Borås är den 15e största staden i Sverige och befinner sig i landets västra region, 60 km öster om Göteborg (Gothenburg). Härifrån utgår många tåg och staden har historiskt sett haft en nyckelroll i Sveriges textilindustri.

Borås har en hög utvecklingskurva och expanderar stadigt, staden förväntas få ytterligare 30 000 invånare till 2035. Detta innebär att det behövs ungefär 15 000 nya bostäder inom hela kommunen. Det byggs nya bostäder på flera attraktiva platser, till exempel i centrum, Gässlösa och Knalleland. Målet är att både bemöta de växande behoven och samtidigt försäkra sig om att den urbana utvecklingen sker på ett hållbart sätt med en levande stadskärna.

Borås utvecklas främst i de centrala stadsdelarna, men även på fyra andra ställen; Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors. Borås har alltmer blivit Sjuhäradsbygdens centrum med sitt breda utbud av bostäder, arbetsplatser, affärer och platser för kultur och underhållning. Staden är även navet i den regionala infrastrukturen. Servicen i området är god med en rad olika boenden, tjänster och kollektivtrafik.

​Du kan läsa mer om Borås på stadens hemsida, på  wikipedia eller på Borås turistsida.

Kontakta oss