LÄGENHETSHOTELL FÖR FÖRETAG I SÖDRA STOCKHOLM

Vårt lägenhetshotell ligger i Slagsta/Norsborg, strax söder om Stockholm, och är ett bekvämt, nybyggt (2015) alternativ för företag som föredrar självhushåll framför dyra hotell. Det finns 53 lägenheter med 1-6 bäddar. Lägenheterna är specialanpassade för byggarbetare och annan personal som arbetar i team med tillfälliga projekt.

Vårt lägenhetshotell är idealiskt för företag som är involverade i projekten "Förbifart Stockholm" och "Slagsta Strand", eftersom det ligger bara några minuter från arbetsplatserna.

Kontakta Oss

Apartment for rent

Om vår lägenhetsanläggning i Slagsta

Vårt lägenhetshotell är idealiskt för företag som är involverade i projekten "Förbifart Stockholm" och "Slagsta Strand", eftersom det ligger bara några minuter från arbetsplatserna. Lägenheterna lämpar sig även för arbetare i andra delar av Stockholm, tack vare sitt läge intill trafikplats Fittja når du E6/E20 på bara några minuter. Under anläggningen finns ett parkeringshus och du får alltid en gratis parkeringsplats per lägenhet.

Vi på Corporate Apartments har lång erfarenhet av att hyra ut lägenheter till byggnadsarbetare. Vi förstår komplexiteten bakom stora byggprojekt och den flexibilitet det kräver. Vi arbetar alltid för att det ska bli så smidigt som möjligt och försöker alltid hitta nya lösningar på vanliga problem. Ett exempel på detta är vår oberoende ankomstservice, som gör det möjligt för boende att anlända när som helst på dygnet (eller natten), även vid incheckning den första dagen, och din personal kommer att ha omedelbar tillgång till sina lägenheter.

Lägenheterna

Lägenheterna håller bra standard med sköna sängar och en diskret inredning. Allt du behöver för självhushåll finns på plats. Köket har både kyl, frys, ugn, spis, mikrovågsugn och vattenkokare. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Och städutrustning finns tillgänglig om du inte väljer att beställa vår städtjänst.

Vi erbjuder lägenheter i olika storlekar, från enkelrum till flerrumslägenheter med upp till 6 bäddar. Lägenheterna har även sällskapsytor anpassade för antalet boende, med både soffa och matbord. Sängkläder ingår och allt är klart vid din ankomst; sängarna är bäddade och rena handdukar är på plats.

Alla gäster har fri tillgång till höghastighetsinternet via WiFi, vilket gör det enkelt att streama filmer eller ringa videosamtal med familjen där hemma. TV:n kan användas som mediastation och det är enkelt att koppla till exempelvis en dator eller använda någon av de inbyggda streamingapparna i TV:n.

Omgivningen

Området nära lägenhetshotellet erbjuder flera restauranger, järnaffärer, kaféer, kemtvätt och ett välutrustat gym. På gångavstånd hittar du både Fittja centrum, Alby centrum och Hallunda centrum. Vill du laga din egen mat finns det livsmedelsbutiker bara några minuters promenad bort. Även tunnelbanan finns på gångavstånd och vid den närliggande Mälaren finns badplatsen Slagstabadet, en småbåtshamn och möjlighet att fiska.


Närheten till motorvägen E4/E20 gör det enkelt att ta sig till alla delar av Stockholm. Ungefärlig restid med bil är:

Stockholm city – 15 minuter
Älvsjö – 10 minuter
Liljeholmen – 15 minuter
Lidingö – 25 minuter
Kista – 25 minuter
Upplands väsby – 30 minuter
Södertälje – 20 minuter
Nacka – 20 minuter
Märsta/Arlanda – 40 minuter
Uppsala – 1 timme

Detta ingår alltid i hyran:

Värme, el, vatten och sophantering

Lakan och handdukar

Möbler och fullt utrustat kök

Tvättmaskin och torktumlare

Smart-TV och snabbt WiFi

Parkering och elektoniskt nyckelkort

Personalbostäder i Stockholm – anpassat för byggbranschen

Alla våra hyresbostäder är speciellt anpassade för att passa personal inom bygg och konstruktion, både managers och arbetare. Vi känner väl till de behov som finns inom byggnadsområdet och vi vet hur svårt det kan vara att hitta bra boendelösningar för sina anställda när de är på arbetsplatser på annan ort under ett byggnadsprojekt eller annat tillfälligt arbete.

Oavsett om ni behöver företagslägenheter för många eller få, under en kortare eller längre tid, så har vi prisvärda alternativ för ditt företag. Våra personalbostäder har ett konkurrenskraftigt pris jämfört med hotell eller vandrarhem. Vi ser också till att det finns alla de faciliteter som de boende behöver, som tvättmaskin, fullt utrustade kök, möbler i alla rum mm.