Företagsbostäder

Corporate Apartments företagsbostäder för uthyrning

Vi erbjuder företagsbostäder i form av möblerade lägenheter och hus i olika storlekar på orter över hela Sverige – allt för att hjälpa ert företag hitta ett bekvämt och prisvärt boende för er personal. Våra boenden hyrs ut både för kortare och längre perioder. Alla våra hus och lägenheter är dessutom hemtrevliga alternativ till opersonliga och dyra hotell. Det passar perfekt för byggföretag och andra som har projektstationerade anställda.

Lägenheterna och husen håller god standard med sköna sängar och diskret inredning. Det är bäddat och klart vid ankomst, med rena handdukar på plats.

Vi kan i vissa fall dessutom erbjuda städservice med byte av lakan och handdukar mot en extra avgift.

Alla våra företagslägenheter är alltså möblerade och komplett utrustade med allt man behöver för självhushåll, exempelvis kyl och frys, spis och ugn, mikro, städutrustning, tv och bredband samt el och värme. Allt ingår i hyran.

Bor du hos oss och vill fråga något eller göra en felanmälan?

Ring oss på 0738 61 62 00 om ärendet är akut.

Allt annat tas med fördel via mail på support@corporate-apartments.se.

1

Stockholm

2

Göteborg

3

Malmö

4

Lund

5

Gävle

6

Helsingborg

7

Linköping

8

Luleå

9

Sandviken

10

Umeå

11

Uppsala

12

Örebro

13

Örnsköldsvik

Företagsbostäder i hela Sverige

Från Umeå i norr till Skåne i söder har vi lägenheter och hus i en uppsjö olika storlekar. Och detta är bara de städer vi alltid har boenden redo, men om du har ett byggkontrakt någon annanstans så ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta det du söker. Vi har ett stort närverk av företag och privatpersoner som erbjuder boende.