House for rent

Har du ett hus eller en lägenhet som du funderar på att hyra ut? 

Bli vår hyresvärd! Det finns många fördelar med att hyra ut till Corporate Apartments.

Vi är seriösa, stabila och långsiktiga hyresgäster som betalar hyran i tid. Vi tar ansvar för tomtid och skötsel, så att du själv slipper leta nya hyresgäster och hantera felanmälningar.

Corporate Apartments hyr hus och lägenheter av både privatpersoner och företag, och på många orter i landet.

Våra kunder är företag inom bygg- och entreprenadbranschen, som behöver boende för sin personal när den är stationerad på olika arbetsprojekt. Vi har en noggrann urvalsprocess och vi arbetar endast med företag vi litar på. Om du vill veta mer om vår verksamhet, kan du med fördel läsa här på vår hemsida, eller ta del av referenser från andra husägare vi arbetar med.

Är du intresserad och vill ha fler detaljer? Skicka gärna ett mail med lite bilder och information till info@corporate-apartments.se, så hör vi av oss!

Hyr vi redan ett hus eller en lägenhet av dig?

Om du som hyresvärd har några frågor eller information till oss, tveka inte att höra av dig!

Det enklaste och bästa sättet att komma i kontakt med oss, är att skicka ett mail till vår serviceavdelning. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 0738 61 62 30. Vårt serviceteam är alltid redo att hjälpa till på alla sätt de kan!

Öppettider

Våra kontorstider är: Måndag till fredag kl. 08:00-16:00.

Du kan även nå oss på kvällar och helger, om det är något som inte kan vänta tills vi är tillbaka på kontoret. Vi har alltid någon som finns tillgänglig på jour, men vi (samt våra familjer och vänner 😊) uppskattar om sådant som inte är akut i stället kan tas på arbetstid. Tack för förståelse!

3 anledningar att hyra ut till Corporate Apartments

  • Vi är en långsiktig hyresgäst och partner

  • Vi betalar hyran i tid

  • Vi tar hand om huset