Lägenhetshotell för företag i södra Stockholm

Om vårt lägenhetsanläggning för arbetslag

I Slagsta/Norsborg, strax söder om Stockholm city, har vi vår lägenhetsanläggning, ett hemtrevligt och nybyggt (år 2015) alternativ för företag som föredrar självhushållning framför dyra hotell. Där finns 53 lägenheter med allt från en till sex bäddar. Lägenheterna är särskilt anpassade för byggarbetare och annan personal som är organiserade i arbetslag.

Vår lägenhetsanläggning passar perfekt för företag som arbetar med att bygga Förbifart Stockholm, eftersom den kommer att vara belägen endast några minuter bort. Lägenheterna passar även för arbetare i andra delar av Stockholm, tack vare sitt fina läge vid trafikplats Fittja, då man på bara några minuter är ute på E6/E20. Under anläggningen finns ett parkeringshus och det ingår alltid en kostnadsfri parkeringsplats per lägenhet.

Vi på Corporate Apartments har lång erfarenhet av att hyra ut lägenheter till entreprenad- och byggarbetare. Vi förstår komplexiteten bakom stora byggprojekt och flexibiliteten det kräver. Vi jobbar alltid med att göra det så smidigt som möjligt, och försöker hitta nya lösningar på vanliga problem. Ett exempel på det är vår automatiska ankomstservice som ordnar så att de boende kan komma när som helst på dygnet, även första dagen vid incheckningen, och omedelbart få tillgång till sina lägenheter. Sedan kan de boendes ID06-kort användas som nyckel i i anläggningen och lägenheterna. Inget mer strul med nycklar och taggar som försvinner!

Lägenheterna

Lägenheterna är nybyggda och håller god standard med sköna sängar och diskret inredning. Allt ni behöver för självhushållning finns på plats. I köket finns både kyl och frys, ugn, spis, micro och vattenkokare. Varje lägenhet har sin egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Och utrustning för städning finns tillgänglig om ni inte väljer att beställa vår städservice.

Vi har lägenheter i olika storlekar, från enkelrum till flerrumslägenheter med upp till 6 bäddar. Lägenheterna har även umgängesytor anpassade för antalet boende, med både soffor och matbord. Sängkläder ingår och det är bäddat och klart vid ankomst, med rena handdukar på plats.

Alla gäster har fri tillgång till snabbt internet via WiFi, som gör det enkelt att streama film eller ha videosamtal med familjen. TVn kan användas som mediestation och det är enkelt att koppla in tex en dator, eller använda någon av de inbyggda streaming-apparna i TVn.

Området runt lägenhetshotellet

I samma hus som lägenhetshotellet finns både gym, restaurang och bar, och ett stenkast bort ligger en hamburgerestaurang. Området där lägenhetsanläggningen är belägen erbjuder fler restauranger, byggvaruhus, caféer, kemtvätt mm. Inom gångavstånd hittar ni både Fittja centrum, Alby centrum och Hallunda centrum. Vill ni laga er egen mat finns matbutiker bara några minuters promenad bort. Tunnelbanan finns också inom gångavstånd och vid närbelägna sjön Mälaren finns badplatsen Slagstabadet, en marina och möjlighet att fiska.

Närheten till motorvägen E4/E20 gör det enkelt att ta sig till alla delar av Stockholm. Ungefärlig restid med bil är:

Stockholm city – 15 minuter
Älvsjö – 10 minuter
Liljeholmen – 15 minuter
Lidingö – 25 minuter
Kista – 25 minuter
Upplands väsby – 30 minuter
Södertälje – 20 minuter
Nacka – 20 minuter
Märsta/Arlanda – 40 minuter
Uppsala – 1 timme

Lägenheterna i lägenhetsanläggningen har följande upplägg:

  • Möblerade och utrustade för självhushållning
  • Tv (dock utan kanalpaket, men kan användas som mediestation) och gratis wifi
  • Sängkläder och handdukar
  • Tvättmaskin och torktumlare
  • Utrustat kök med kyl och frys, spis och ugn samt mikro
  • Värme och elektricitet
  • Elektroniska lås med nyckeltaggar för smidig nyckelhantering

Allt ingår i hyran.

Vi erbjuder även städservice med byte av sänglinne och handdukar mot en avgift, om så önskas.

Bor du hos oss och vill fråga något eller göra en felanmälan?

Ring oss på 0738 61 62 30 om ärendet är akut.

Allt annat tas med fördel via mail på support@corporate-apartments.se.

Exempelbilder från vår lägenhetsanläggning i Stockholm: