Juli står för dörren och vi på Corporate Apartments förbereder just nu det sista inför sommaren och en välförtjänt sommarledighet.

I år kommer vi att ha sommarstängt på kontoret i juli (v. 27-30, 1/7-30/7), men vi kommer ändå att hantera brådskande ärenden så gott vi kan. Trots att vi kommer att ha lägre bemanning under sommaren, ska vi så klart göra vårt bästa för att vara behjälpliga.

  • Om ditt företag har boende hos oss under sommaren och får problem eller klagomål, kan du kontakta vår serviceavdelning på service@corporate-apartments.se. Vi ber dig att i första hand använda mailen, och endast ringa på servicenumret +46 735 09 29 94 om det är ett brådskande ärende under kvälls- eller helgtid.
  • Om du har nya boendebehov eller bokningsförändringar, ber vi dig att kontakta oss via booking@corporate-apartments.se.
  • Slutligen vill vi också ge en vänlig påminnelse om att se till att ni betalar era fakturor i tid i juli, så att vårt automatiska system inte låser dörrarna för er på grund av utebliven betalning. Det vore olyckligt, i och med att det riskerar att ta lång tid innan vi kan låsa upp igen när många av oss är på semester. Har ni frågor om detta eller era fakturor, hör av er i så god tid som möjligt till ekonomi@corporate-apartments.se.

Vi vill passa på att önska dig och alla våra övriga kunder och leverantörer en riktigt härlig sommar! Hoppas du får tillfälle att njuta av ledighet, fint väder, god mat och sällskap av vänner och familj. Vi ser fram emot att höras igen till hösten!

Nedan kommer en bild från vår sommaravslutning på Gröna Lund förra veckan:

 

Soliga och varma hälsningar från

Corporate Apartments-teamet