Corporate Apartments van early morning

Personalboende? – Välkommen till Corporate Apartments!

Vi är ett familjeföretag som erbjuder hemtrevliga, möblerade personalboenden över hela Sverige för företag och deras anställda.

Våra hus och lägenheter är särskilt anpassade för personal inom bygg- och entreprenadsektorn. Vi känner till branschen väl, och vi vet hur svårt det kan vara att få tag på en bra bostad för medarbetarna på annan ort under ett projekt eller annat tillfälligt uppdrag.

Oavsett om det gäller en kortare eller längre period har vi prisvärda alternativ för ditt företag. Våra företagsboenden är alltid konkurrenskraftiga jämfört med svenska standardhotell.

Gemensamt för alla våra boenden är att de håller god standard och  är trivsamt möblerade.

Berätta för oss om ert behov av personalboende, så tar vi fram förslag som passar era önskemål!

Detta ingår i priset för våra personalboenden

  • TV & Wifi

  • Sängkläder & handdukar

  • Tvättmaskin & torktumlare

  • Möbler & utrustat kök med kyl & frys

  • Värme & elektricitet

Vår historia

Corporate Apartments grundades ursprungligen 2009 av Åke Dennås, då han såg att det fanns ett stort behov av tillfälliga bostäder för just personal inom bygg- och entreprenadsektorn. De första lägenheterna som hyrdes ut i Corporate Apartments regi låg i Borås. Efterfrågan var stark och verksamheten expanderade snabbt till fler orter I slutet av år 2014 blev verksamheten ett familjeföretag då Åkes två barn Sara Dennås och Fredrik Dennås blev delaktiga.

Sedan dess har mycket hänt: Bolagsstrukturen har ändrats, verksamheten har professionaliserats, personalgruppen har vuxit och omsättningen har ökat för varje år.
I nuläget har vi drygt 250 bostadsenheter för så kallad ”longstay”, i form av möblerade hus och lägenheter på ett 30-tal orter i landet samt ett lägenhetshotell i södra Stockholm.

Företagsgruppen drivs sedan 2017 av Sara Dennås som VD. Huvudkontoret ligger i Täby och lokala kontor finns även i Göteborg och Staffanstorp samt i Slagsta i södra Stockholm.

Företaget fortsätter att växa med våra kunder och vi är glada att ha dig med på resan!

Vår affärsidé

Corporate Apartments hyr ut möblerade lägenheter, hus och radhus till företag som behöver boende för sin personal på olika platser i Sverige.

Vi är nischade mot byggbranschen och har anpassat våra bostäder och bokningsvillkor efter deras behov.

Vår vision

Corporate Apartments ska vara byggbranschens bästa och främsta boendeleverantör.

Vi ska vara den byggföretagen ringer först, och vi ska vara snabbrörliga och skapa lösningar så att vi erbjuder det våra kunder efterfrågar på ett sätt som våra konkurrenter inte gör.

Dessutom ska vi vara kända som härliga och bra att ha att göra med, i alla led.

Vår mission

Corporate Apartments hyr ut kostnadseffektiva korttidsboenden till företag, en bransch som ofta kallas ”longstay”.

Vi är en professionell samarbetspartner till byggbranschens aktörer och vi vill ha en nära dialog med våra kunder för att kunna erbjuda bästa möjliga service i så god tid som möjligt.

Våra boenden är funktionella och enkelt inredda med nordisk design och utrustade för självhushåll. Det mesta ingår i hyran, för att erbjuda en bekväm levnadsstandard för de boende och en flexibel och okomplicerad boendelösning för våra kunder.