Nu står äntligen julen för dörren efter en lång och mörk höst och vi ser fram emot lugna, härliga dagar tillsammans med nära och kära.

Vi skulle vilja ta tillfället i akt och tacka våra kunder, leverantörer och samarbetspartners för ett händelserikt och roligt år och önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Vi ser fram emot nya spännande utmaningar under 2020 och hoppas att ni vill fortsätta det goda samarbetet med oss.

Precis som tidigare år kommer att stänga kontoret under jul och vi arbetar vår sista dag fredagen den 20 december och öppnar igen den 7 januari.

Om du bor hos oss nu under jul och stöter på ett akut problem i huset/lägenheten som inte kan vänta, ber vi dig att ringa till vår jourtelefon på nummer +46 735 09 29 94. Annars går det bra att fylla i formuläret på https://www.corporate-apartments.se/sv/rapportera-ett-problem/ och så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

Vill ni kontakta oss gällande uthyrning går det bra att maila som vanligt till booking@corporate-apartments.se, men vänligen notera att svarstiden kommer att vara längre då de flesta av oss är på semester.

Varma julhälsningar,

Corporate Apartments-gänget