Det är inte långt kvar av 2020, ett år som har påverkat oss alla djupt på ett sätt som ingen kunnat förutse. Trots en global pandemi och svårigheter på vägen, är vi stolta när vi ser tillbaka på året för Corporate Apartments. Vi är stolta över våra medarbetare som har tacklat de nya omständigheterna med ett leende på läpparna. Vi är stolta över våra boenden och de nära relationer vi har med våra hyresvärdar. Vi är också oerhört stolta över de partnerskap och nära samarbeten vi har skapat med våra fantastiska kunder. Tack till er alla för att ni gör Corporate Apartments till ett fantastiskt företag som vi kan känna oss stolta över!

Många av oss arbetar nu sina sista dagar före jul och nyår. Men även om vissa av oss tar ledigt har vi fortfarande personal som är tillgänglig under semestern.

Mellan den 24 december och den 3 januari kommer vårt huvudkontor att vara stängt, men vi kan fortfarande hjälpa dig med bokningar och brådskande underhållsproblem i boendet. Icke-brådskande frågor kan behöva vänta till efter den 3 januari för att lösas. Vi är tillbaka på kontoret den 4 januari 2021! 💪

Om du behöver någonting, vänligen kontakta:

  • Bokningsförfrågningar eller frågor om boende: booking@corporate-apartments.se eller ring +46 738 616 220 (på vardagar under kontorstider, 8.00 – 17.00)
  • Bor du hos oss och har ett problem eller frågor gällande huset/lägenheten du bor i, vänligen fyll i det här formuläret: Rapportera ett problem(om det är ett akut problem utanför kontorstid, vänligen ring +46 738 616 230)
  • Faktura- eller depositionsfrågor: ekonomi@corporate-apartments.se

God Jul från oss alla på Corporate Apartments!