Med bara en dryg  vecka kvar till jul, skulle vi vilja informera om våra öppettider över jul- och nyårshelgerna. 

::: Corporate Apartments kommer att ha stängt på kontoret mellan den 23 december och den 1 januari :::

  •  Självklart kommer vi att ta hand om akuta driftsåtgärder och brådskande felanmälningar i våra lägenheter och hus (kontakta Emil på vår serviceavdelning på service@corporate-apartments.se eller 0735 09 29 94) under dessa dagar, men alla icke-akuta ärenden kommer att hanteras i januari.

  • Vi skulle vilja tipsa om att ni får era bokningar och förlängningar rörande tidigt 2017 på plats redan innan jul, för att säkerställa att ni får det boende ni behöver. Hör av er till Oscar på oscar@corporate-apartments.se eller 0733 49 92 01 för att boka!

  • På grund av jul och nyår, skulle vi också vilja be er om att betala era hyresfakturor i tid den här månaden. Om förfallodag är innan jul, vänligen vänta inte med den till i januari: Vårt automatiska nyckelsystem kan låsa dörrarna om fakturorna inte är betalda i tid, och vi vill inte att några av våra kunder ska behöva uppleva problem att komma in i sina boenden under ledigheten. Tack för er förståelse och ert samarbete på denna punkt!

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor.

Vi på Corporate Apartments önskar er en härlig helg!

(Här är vi, en bild från tidigare i dag när vi åt jullunch och spelade boule tillsammans. Ni ser på medaljerna och de stolta grinen vilket lag som vann – med nervpirrande liten marginal: De var bara en ynka centimeter närmare, vilket ledde till vinst med ett enda litet poäng!)