Hej!

Då de flesta av våra kunder förstår engelska, men inte alla förstår svenska, har det blivit så att vi inte lika ofta uppdaterar den här svenska nyhetssidan.

Gå gärna in på hemsidans engelska version [länk] för att få ta del av fler aktuella händelser och nyheter från Corporate Apartments!

Du kan också signa upp dig på vårt nyhetsbrev [länk], för att bli först med att få vetskap om nya boenden och annat som kan vara relevant för dig som letar personalboende.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

// Corporate Apartments-gänget

Vi skulle vilja ta tillfället i akt att tacka alla våra kunder och partners för ett fantastiskt 2017!

Vi ser nu fram emot lite vila med nära och kära och hoppas att vi hörs igen under 2018.

Öppettider under jul och nyår

25 – 26 december  –  STÄNGT

27 – 29 december  –  8.00 – 17.00

1 januari  –  STÄNGT

2 januari – 5 januari  –  8.00 – 17.00

Service – om du bor hos oss och stöter på problem, vänligen kontakta vår serviceavdelning på service@corporate-apartment.se eller 0735 09 29 94

Bokningar – om du önskar göra en ny bokning eller förlänga pågående bokning, vänligen kontakta booking@corporate-apartments.se

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Varma vinterhälsningar,

Corporate Apartments

Juli står för dörren och vi på Corporate Apartments förbereder just nu det sista inför sommaren och en välförtjänt sommarledighet.

I år kommer vi att ha sommarstängt på kontoret i juli (v. 27-30, 1/7-30/7), men vi kommer ändå att hantera brådskande ärenden så gott vi kan. Trots att vi kommer att ha lägre bemanning under sommaren, ska vi så klart göra vårt bästa för att vara behjälpliga.

  • Om ditt företag har boende hos oss under sommaren och får problem eller klagomål, kan du kontakta vår serviceavdelning på service@corporate-apartments.se. Vi ber dig att i första hand använda mailen, och endast ringa på servicenumret +46 735 09 29 94 om det är ett brådskande ärende under kvälls- eller helgtid.
  • Om du har nya boendebehov eller bokningsförändringar, ber vi dig att kontakta oss via booking@corporate-apartments.se.
  • Slutligen vill vi också ge en vänlig påminnelse om att se till att ni betalar era fakturor i tid i juli, så att vårt automatiska system inte låser dörrarna för er på grund av utebliven betalning. Det vore olyckligt, i och med att det riskerar att ta lång tid innan vi kan låsa upp igen när många av oss är på semester. Har ni frågor om detta eller era fakturor, hör av er i så god tid som möjligt till ekonomi@corporate-apartments.se.

Vi vill passa på att önska dig och alla våra övriga kunder och leverantörer en riktigt härlig sommar! Hoppas du får tillfälle att njuta av ledighet, fint väder, god mat och sällskap av vänner och familj. Vi ser fram emot att höras igen till hösten!

Nedan kommer en bild från vår sommaravslutning på Gröna Lund förra veckan:

Soliga och varma hälsningar från

Corporate Apartments-teamet