Efter några avkopplande semesterveckor är vi på Corporate Apartments tillbaka. Vi hoppas att du har haft en fin sommar och att du också är fylld av ny energi, precis som vi är!

Vi är glada att höra att det är så många projekt som nu sätts igång igen efter att mycket har varit på paus under pandemin. Se till att du kontaktar oss i ett tidigt skede i planeringen, så kan vi på bästa sätt lösa boende för er. Vi ser fram emot en spännande höst och vinter tillsammans med er!

Konferens

Mellan den 7-8 september kommer vi att vara på en årlig konferens. Vi hoppas att ni kan ha överseende med att vi inte är lika snabba på att svara under dessa dagar. Vi kommer förstås att göra vårt bästa för att fortsatt ge er snabb och bra service!

 

Corporate Apartments-gänget, tillbaka på kontoret!

Corporate Apartments kontor stänger för sommarledighet fredag 9 juli och öppnar igen måndag 9 augusti.

Självklart kommer vi kunna hjälpa till med bokningar och förlängningar med kort varsel, eller akuta felanmälningar i våra boenden, men vi ber om förståelse att det kan ta längre tid än vanligt för oss att svara. Icke-brådskande ärenden kan behöva vänta till i augusti då vi är tillbaka med full bemanning igen efter semestrarna.

Om du behöver något, vänligen kontakta:

– Vid bokningsärenden eller -frågor: booking@corporate-apartments.se eller ring vårt bokningsnummer 0738 616 220

– Vid felanmälningar eller frågor om boendena: Fyll i detta formulär (om det är ett akutärende utanför kontorstid, vänligen ring 0738 616 230)

– Vid faktura- eller depositionsrelaterade frågor: ekonomi@corporate-apartments.se

Vi önskar dig en trevlig sommar, och ser fram emot att fortsätta göra bra affärer ihop till hösten!

Under de senaste månaderna har vi haft glädjen att välkomna tre nya kollegor till Corporate Apartments.
Vi har utökat vår säljavdelning med Nermina och Magnus. De jobbar från vårt huvudkontor i Stockholm. Förra veckan startade även Susanne på vår serviceavdelning. Hon kommer att arbeta i Stockholmsregionen.
Vi önskar dem varmt välkomna och är glada att kunna erbjuda våra kunder ännu bättre service framöver!

Medarbetare

Två av våra nya kollegor, Nermina och Magnus!

 

Vi hoppas att du har haft en härlig ledighet och är fylld med ny energi, precis som vi. Vi på Corporate Apartments har nyligen haft vår första digitala konferens för året, och vi ser verkligen fram mot 2021!

 

Redo för 2021

Är du vår nya regionansvariga fastighetsskötare för region Öst?

Vill du arbeta på ett spännande och växande företag i en bred roll där du styr din dag själv? Är du på jakt efter en ny utmaning och lockas av att arbeta självständigt? Vi söker dig som är lösningsorienterad och som motiveras av att leverera god service!

Företaget

Corporate Apartments hyr ut möblerade lägenheter och villor till företag på ett drygt tjugotal orter runt om i Sverige. Hyresgästerna är i huvudsak projektanställd personal, vanligtvis arbetslag inom bygg- och monteringsbranschen. Bolaget är i en expansiv fas och har i dag drygt 200 boenden som hyrs ut under varierande hyresperioder, oftast ett par månader.

Företaget erbjuder en trevlig arbetsplats med goda värderingar och villkor. För närvarande är vi 19 medarbetare utspridda på tre kontor, och vi söker nu en glad och förbättringsdriven kollega till tjänsten som regionansvarig fastighetsskötare som ska ansvara för serviceavdelningens praktiska arbete i regionen med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Arninge i Täby alternativt från vårt lägenhetshotell i Slagsta i Botkyrka.

Rollen

Att vara fastighetsskötare på Corporate Apartments innebär att du arbetar nära våra kunder, hyresvärdar och leverantörer. Du kommer att ansvara för att hålla en hög servicenivå och för en professionell hantering av de önskemål och felanmälningar som kommer in från hyresgästerna.

Regionansvarig fastighetsskötare för region Öst är en bred och omväxlande roll, där den största delen av arbetet sker ute i våra boenden och en mindre del är skrivbordsjobb. Det innebär ofta självständigt arbete, men även samarbete med andra kollegor. Du ställs inför både små och stora utmaningar och det krävs flexibilitet och att kunna prioritera vad som är viktigast för stunden. Du får stor frihet att styra din arbetsdag och i utbyte förväntas att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir utförda i tid och med god kvalitet.

Region Öst omfattar Stockholm och Uppsala men kan på sikt utökas till att även inbegripa Södermanland och Östergötland i takt med att verksamheten växer. Vi ser gärna att rollen blir arbetsledande för övrig servicepersonal i regionen. En mindre omfattande beredskapsjour på telefon var femte vecka ingår i tjänsten, men merparten av arbetet sker på vanlig kontorstider, måndag-fredag kl. 08-17.

 

Exempel på arbetsuppgifter

 • Tillsyn och skötsel av hus och lägenheter
 • Utförande av enklare fastighetsreparationer
 • Hantering av felanmälningar och klagomål
 • Inköp av inventarier, material och vitvaror
 • Iordningställande av nya fastigheter
 • Kundvisningar och hyresvärdskontakt
 • Trädgårdsskötsel och nyckelhantering
 • Arbetsledning och uppföljning

 

Din profil

För att lyckas i rollen som regionansvarig fastighetsskötare har du en förmåga att förstå och bemöta våra kunders önskemål. Du är flexibel som person och har en vilja att skapa en bra boendemiljö för våra kunder. Dagarna kan svänga snabbt och då gäller det att kunna fokusera om för att först ta sig an det som är mest akut.

 

Vi ser att personen som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera sin dag och driva sina arbetsuppgifter framåt. Du som person ska vara initiativrik, lösningsorienterad och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas och företagets behov.

 

Då tjänsten innefattar viss arbetsledning samt möten med hyresvärdar och hyresgäster krävs det att du är en god kommunikatör både internt och externt. Det är en fördel att du trivs i en roll där dagarna ser olika ut och där arbetsuppgifterna också varierar i svårighetsgrad. Du ska med andra ord kunna bemöta kunder på ett bra sätt och dokumentera ditt arbete, samtidigt som du ska kunna skruva upp en lampa och montera ett bord.

För att vara en bra regionansvarig behöver du ha en tydlig ansvarskänsla gentemot ditt arbete och de boenden du ansvarar för. I och med att företaget växer, krävs det att du gillar utveckling och att förbättra rutiner och arbetssätt tillsammans med din närmaste chef (företagets servicechef) och övriga kollegor.

Nyckelegenskaper för att lyckas i rollen

 • Att du är noggrann och serviceinriktad
 • Att du är självgående och ansvarsfull
 • Att du är händig och problemlösare

 

Krav för tjänsten

 • Att du besitter ovanstående nyckelegenskaper
 • Att du har mycket goda kunskaper i tal och skrift på både svenska och engelska
 • Att du har B-körkort (servicebil för tjänsteärenden finns)
 • Att du har gymnasieutbildning
 • Att du har god datorvana så att arbete i arbetsordersystem och mail sker utan svårighet

 

Meriterande för tjänsten

 • Erfarenhet av fastighetsskötsel eller liknande (en duktig hemmarenoverare räcker långt)
 • Erfarenhet av arbetsledande roller
 • Erfarenhet från hantverksarbeten såsom VVS, el eller snickeri, gärna som egen företagare

 

Lön, tillträde och ansökan

Enligt överenskommelse. Rekryteringen sker löpande, men vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten så tillträdesdatum är flexibelt.

Personligt brev och CV skickas till jobb@corporate-apartments.se. Ta gärna upp eventuella specifika frågor om tjänsten i ditt mail .

Staff Corporate Apartments

Det är inte långt kvar av 2020, ett år som har påverkat oss alla djupt på ett sätt som ingen kunnat förutse. Trots en global pandemi och svårigheter på vägen, är vi stolta när vi ser tillbaka på året för Corporate Apartments. Vi är stolta över våra medarbetare som har tacklat de nya omständigheterna med ett leende på läpparna. Vi är stolta över våra boenden och de nära relationer vi har med våra hyresvärdar. Vi är också oerhört stolta över de partnerskap och nära samarbeten vi har skapat med våra fantastiska kunder. Tack till er alla för att ni gör Corporate Apartments till ett fantastiskt företag som vi kan känna oss stolta över!

Många av oss arbetar nu sina sista dagar före jul och nyår. Men även om vissa av oss tar ledigt har vi fortfarande personal som är tillgänglig under semestern.

Mellan den 24 december och den 3 januari kommer vårt huvudkontor att vara stängt, men vi kan fortfarande hjälpa dig med bokningar och brådskande underhållsproblem i boendet. Icke-brådskande frågor kan behöva vänta till efter den 3 januari för att lösas. Vi är tillbaka på kontoret den 4 januari 2021! 💪

Om du behöver någonting, vänligen kontakta:

 • Bokningsförfrågningar eller frågor om boende: booking@corporate-apartments.se eller ring +46 738 616 220 (på vardagar under kontorstider, 8.00 – 17.00)
 • Bor du hos oss och har ett problem eller frågor gällande huset/lägenheten du bor i, vänligen fyll i det här formuläret: Rapportera ett problem(om det är ett akut problem utanför kontorstid, vänligen ring +46 738 616 230)
 • Faktura- eller depositionsfrågor: ekonomi@corporate-apartments.se

God Jul från oss alla på Corporate Apartments!

Med bara ett par veckor kvar till jul, är det dags att planera för ett nytt år. Vi är glada att vi under 2021 kommer att kunna presentera nya boenden på attraktiva platser till våra kunder.

 

Vi vill passa på att informera att Corporate Apartments huvudkontor har julstängt mellan den 24 december och den 3 januari.

Under den här perioden kommer vi kunna hjälpa dig med bokningar eller brådskande underhållsärenden i våra hus och lägenheter, men det kanske kommer ta oss lite längre tid än vanligt att svara. Icke-akuta ärenden kan komma att behöva vänta tills efter den 3 januari med att bli lösta.

Om du behöver någonting, vänligen kontakta:

 • Bokningsförfrågningar eller frågor om boende: booking@corporate-apartments.se eller ring +46 738 616 220 (under kontorstider, 8.00 – 17.00)
 • Bor du hos oss och har ett problem eller frågor gällande huset/lägenheten du bor i, vänligen fyll i det här formuläret: Rapportera ett problem(om det är ett akut problem utanför kontorstid, vänligen ring +46 738 616 230)
 • Faktura- eller depositionsfrågor: ekonomi@corporate-apartments.se

 

Vi kliver snart in i december månad. En tid som för många innebär en välförtjänt semester. I år är dock ett annorlunda år. Vi kan inte resa eller umgås som vanligt. Oavsett om du åker hem eller bor kvar hos oss i jul så hoppas vi att du ska känna dig som hemma.

Vi följer rådande restriktioner och vår städpersonal är extra noggranna med städningen. Du kan alltid känna dig trygg när bor i våra hus eller lägenheter.

Vill du att vi kontaktar dig för ett boendeförslag?
Klicka här!

Vi vill stolt presentera vårt samarbete med Täby FK pojkar 8.

Vi på Corporate Apartments tycker att den här typen av sponsring är viktig och utgör en del av vårt samhällsengagemang. Vi vill stötta organisationer och initiativ som ligger i linje med Corporate Apartments värderingar. Att barn och ungdomar får röra på sig och finna en gemenskap är något som ligger oss varmt om hjärtat.

 


Det här är Täby FK pojkar 8 år. Ett lag som vi stolt har varit sponsor för sedan sommaren 2020.