Vi vill stolt presentera vårt samarbete med Täby FK pojkar 8.

Vi på Corporate Apartments tycker att den här typen av sponsring är viktig och utgör en del av vårt samhällsengagemang. Vi vill stötta organisationer och initiativ som ligger i linje med Corporate Apartments värderingar. Att barn och ungdomar får röra på sig och finna en gemenskap är något som ligger oss varmt om hjärtat.


Det här är Täby FK pojkar 8 år. Ett lag som vi stolt har varit sponsor för sedan sommaren 2020. 

Året börjar sakta men säkert lida mot sitt slut. Därför är det hög tid att börja planera inför kommande år. Vad har ni för behov år 2021? Låt oss hjälpa till! Vi kan glatt konstatera att vi kommer att kunna möta våra kunders behov och efterfrågan på ett ännu bättre sätt då vi expanderar på många viktiga platser i landet.

Vi är så glada att ni väljer Corporate Apartments när ni söker boende. Därför blir vi extra glada nu när vi har fått in nya enheter för att kunna fylla era behov!
Just nu har vi lediga hus och lägenheter i bland annat Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro och Gävle. Men tveka inte att höra av er till oss om ni har ett behov i en annan stad. Vi är flexibla och brukar kunna ordna det mesta.

Vill du få uppdateringar om våra lediga boenden kontinuerligt?
Fyll i formuläret på den här sidan