Corporate Apartments är den boendeleverantör som bäst förstår byggbranschens utmaningar och villkor.

Vi känner till osäkerheten som har uppkommit grund av coronavirusets spridning, och vi vill hjälpa er effektivast möjliga sätt. I vårt senaste nyhetsbrev förklarar vi vårt nya erbjudande som ska hjälpa dig som arbetar med byggprojekt i Sverige.

Har du inte fått mailet till din inkorg? Fyll i din mailadress här: https://www.corporate-apartments.se/sv/kontakt/  får du utskicket inom kort.

I höstas gav vi på Corporate Apartments i uppdrag till Chair Management AB att utföra en 360-analys av vårt bolag. En mycket spännande process där alla medarbetare var involverade! Nu har vår VD Sara Dennås gett en kort intervju om sina intryck efter analysen, se nedan.
Håll ögonen öppna, för under året kommer vi att sjösätta flera förbättringar i syfte att höja kvaliteten och servicen för våra kunder! 🌟
Läs intervjun här: 360-analys Corporate Apartments

Tisdag 4 februari byter vi på Corporate Apartments telefonväxel.

Vårt huvudnummer (010 333 36 35) kommer att vara detsamma även framöver, men i samband med växelbytet kommer samtliga medarbetare att få nya direktnummer och vi introducerar nya gruppnummer.

Förändringen görs för att höja vår tillgänglighet och för att kunna ge dig som kund eller samarbetspartner bästa möjliga service. Planen är att övergången ska ske sömlöst, men vi ber på förhand om ursäkt för eventuella svårigheter att nå oss via telefon under början av veckan.

Framöver når du oss på följande gruppnummer:

  • Huvudnummer (växel): 010 333 36 35
  • Ekonomi och övrigt (fakturor, depositioner m.m.): 0738 61 62 10
  • Bokning (prisuppgifter, bokning och ändring av bokning): 0738 61 62 20
  • Service (felanmälningar och driftsfrågor): 0738 61 62 30

Om vi av någon anledning inte svarar på telefon – skicka gärna ett mail, så återkommer vi direkt:

Tack för din förståelse och ha en fin dag!

Med varma hälsningar

Corporate Apartments-gänget