Vi söker en optimistisk, händig och självständig fastighetsskötare/platsansvarig till vårt lägenhetshotell i Slagsta (södra Stockholm), som är strukturerad, pålitlig och har en känsla för detaljer. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom hotell-, fastighets- eller städbranschen.
Läs mer i annonsen nedan och skicka gärna in en ansökan redan idag, då urvalet sker löpande.

https://karriar.ryskapostenbemanning.se/jobs/281085-fastighetsskotare-platsansvarig-till-corporate-apartments?fbclid=IwAR3I0V4VijnrIcJqDRSMFyyi98yzqBw0dFLifrDcU5ESqH1pK99BZowUAGI

Midsommar (och resten av sommaren) står för dörren och i takt med att färskpotatis ska skrubbas så innebär det även att vi ska avsluta Q2 och gå på semester.

Vi hoppas att ni haft en lika bra vår som vi och att ni får njuta av välförtjänt semester tillsammans med nära och kära.

Precis som tidigare år kommer vi att stänga kontoret under 4 veckor i sommar, v. 28 – 31 (8/7 – 2/8) och den 5 augusti är vi tillbaka som vanligt igen. Vi kommer dock att ha en lägre bemanning under våra stängda veckor så att vi kan hjälpa till med brådskande ärenden i mesta möjliga mån.

  • Om ditt företag har boende hos oss under sommaren och får problem eller klagomål, kan du kontakta vår serviceavdelning på service@corporate-apartments.se. Vi ber dig att i första hand använda mailen, och endast ringa på servicenumret +46 735 09 29 94 om det är ett mycket brådskande och akut ärende under kvälls- eller helgtid.
  • Om du har akuta boendebehov eller bokningsförändringar, ber vi dig att kontakta oss via booking@corporate-apartments.se.
  • Slutligen vill vi också ge en vänlig påminnelse om att se till att ni betalar era fakturor i tid i juli, så att vårt automatiska system inte låser dörrarna för er på grund av utebliven betalning. Det vore olyckligt, i och med att det riskerar att ta lång tid innan vi kan låsa upp igen när många av oss är på semester. Har ni frågor om detta eller era fakturor, hör av er i så god tid som möjligt till ekonomi@corporate-apartments.se.

Vi önskar er en riktigt härlig sommar!

Varma och soliga hälsningar från

Corporate Apartments-teamet

Hej!

Då de flesta av våra kunder förstår engelska, men inte alla förstår svenska, har det blivit så att vi inte lika ofta uppdaterar den här svenska nyhetssidan.

Gå gärna in på hemsidans engelska version [länk] för att få ta del av fler aktuella händelser och nyheter från Corporate Apartments!

Du kan också signa upp dig på vårt nyhetsbrev [länk], för att bli först med att få vetskap om nya boenden och annat som kan vara relevant för dig som letar personalboende.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

// Corporate Apartments-gänget