Vi är nu inne i en efterlängtad sommar- och semesterperiod och vi skulle vilja informera dig om att Corporate Apartments huvudkontor har sommarstängt mellan den 3’e juli och den 3’e augusti.

Självklart kommer vi att kunna hjälpa dig att göra bokningar eller ta hand om brådskande underhållsärenden i våra hus och lägenheter, men vi skulle vilja be om förståelse för att det kanske kan ta oss lite längre tid än vanligt att svara. Icke akuta ärenden kanske kommer att behöva vänta till vi är tillbaka i augusti med att bli lösta.

Om du behöver någonting, vänligen kontakta:

  • Bokningsförfrågningar eller frågor om boende: booking@corporate-apartments.se eller ring +46 738 616 220 (under kontorstider, 8.00 – 17.00)
  • Bor du hos oss och har ett problem eller frågor gällande huset/lägenheten du bor i, vänligen fyll i det här formuläret: Rapportera ett problem (om det är ett akut problem utanför kontorstid, vänligen ring +46 738 616 230)
  • Faktura- eller depositionsfrågor: ekonomi@corporate-apartments.se

Vi önskar dig en riktigt härlig sommar och ser fram emot att fortsätta vårt samarbete i höst!

Somriga och varma hälsningar

Corporate Apartments-gänget

Varje år åker Corporate Apartments iväg på en konferens där vi diskuterar hur vi kan förbättra vår service och tjänst för våra kunder  💎.

På grund av coronaviruset, blev det så klart lite andra omständigheter den här gången: Vi fick senarelägga konferensen en månad, alla medarbetare kunder inte närvara och vi höll fysiskt avstånd hela tiden för att följa alla myndighetsinstruktioner.

Trots detta, var det fortfarande fantastiskt kul och energigivande att träffa kollegorna igen efter fyra månaders distansarbete! 💛

Nu ser vi fram emot hösten, vi har många förbättringar och nyheter att presentera för er 🏡🏆. Men först ska vi alla ha lite sommarledigt! ☀️ Ett mail med information om våra semesteröppettider kommer snart att skickas ut, hör av dig om du inte får det men vill vara med på vår sändlista.

Givetvis är våra boknings- och serviceavdelningar alltid öppna för brådskande ärenden och boendebehov! 📲💻🔥

Corporate Apartments är den boendeleverantör som bäst förstår byggbranschens utmaningar och villkor.

Vi känner till osäkerheten som har uppkommit grund av coronavirusets spridning, och vi vill hjälpa er effektivast möjliga sätt. I vårt senaste nyhetsbrev förklarar vi vårt nya erbjudande som ska hjälpa dig som arbetar med byggprojekt i Sverige.

Har du inte fått mailet till din inkorg? Fyll i din mailadress här: https://www.corporate-apartments.se/sv/kontakt/  får du utskicket inom kort.