Just nu letar vi efter två personer, en driven och hungrig account manager/säljare som är strukturerad och bekväm med att kommunicera på engelska, samt en glad och social serviceinriktad kontors- och bokningsassistent som är prestigelös och strukturerad, till vårt huvudkontor i Täby i norra Stockholm.

Här kan du läsa mer om tjänsten som account manager/säljare:

Här kan du läsa mer om tjänsten som kontors- och bokningsassistent:

Låter detta som något som skulle passa dig eller någon du känner? Urval sker löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Hej!

Då de flesta av våra kunder förstår engelska, men inte alla förstår svenska, har det blivit så att vi inte lika ofta uppdaterar den här svenska nyhetssidan.

Gå gärna in på hemsidans engelska version [länk] för att få ta del av fler aktuella händelser och nyheter från Corporate Apartments!

Du kan också signa upp dig på vårt nyhetsbrev [länk], för att bli först med att få vetskap om nya boenden och annat som kan vara relevant för dig som letar personalboende.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

// Corporate Apartments-gänget

Vi skulle vilja ta tillfället i akt att tacka alla våra kunder och partners för ett fantastiskt 2017!

Vi ser nu fram emot lite vila med nära och kära och hoppas att vi hörs igen under 2018.

Öppettider under jul och nyår

25 – 26 december  –  STÄNGT

27 – 29 december  –  8.00 – 17.00

1 januari  –  STÄNGT

2 januari – 5 januari  –  8.00 – 17.00

Service – om du bor hos oss och stöter på problem, vänligen kontakta vår serviceavdelning på service@corporate-apartment.se eller 0735 09 29 94

Bokningar – om du önskar göra en ny bokning eller förlänga pågående bokning, vänligen kontakta booking@corporate-apartments.se

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Varma vinterhälsningar,

Corporate Apartments