Vi söker nya medlemmar till vårt team!

Corporate Apartments växer och vi söker nu efter två nya personer att utöka vårt härliga team med!

Den första personen vi söker är en platsansvarig till vårt lägenhetshotell i södra Stockholm. Där behöver vi någon som kommer att sköta den dagliga driften och ser till att lokalerna håller en god standard. Du kommer bland annat att ha kontakt med fastighetsskötaren, följa upp att timanställdas uppgifter blir utförda på ett bra sätt, kontrollera städningen vid in-/utflytt, se till att material och inredning köps in vid behov, sköta nyckelhanteringen till lägenheterna och helt enkelt vara kundernas kontaktperson på plats. Låter detta som något för dig? Läs mer och ansök nedan:

Den andra personen vi söker är en projektledare till ett helt nytt och spännande uppdrag i ett nytt verksamhetsområde för oss. Ditt ansvar kommer vara att skapa en projektplan och utefter den ta kontakt med leverantörer, potentiella samarbetspartners, skapa ett koncept och i slutändan se till att allt resulterar i en fungerande verksamhet. Låter det spännande? Läs mer och ansök nedan:

Jobbusters sköter rekryteringen men anställningen blir hos oss. Varmt välkommen med din ansökan!

Sommarens öppettider hos Corporate Apartments

Juli står för dörren och vi på Corporate Apartments förbereder just nu det sista inför sommaren och en välförtjänt sommarledighet.

I år kommer vi att ha sommarstängt på kontoret i juli (v. 27-30, 1/7-30/7), men vi kommer ändå att hantera brådskande ärenden så gott vi kan. Trots att vi kommer att ha lägre bemanning under sommaren, ska vi så klart göra vårt bästa för att vara behjälpliga.

  • Om ditt företag har boende hos oss under sommaren och får problem eller klagomål, kan du kontakta vår serviceavdelning på service@corporate-apartments.se. Vi ber dig att i första hand använda mailen, och endast ringa på servicenumret +46 735 09 29 94 om det är ett brådskande ärende under kvälls- eller helgtid.
  • Om du har nya boendebehov eller bokningsförändringar, ber vi dig att kontakta oss via booking@corporate-apartments.se.
  • Slutligen vill vi också ge en vänlig påminnelse om att se till att ni betalar era fakturor i tid i juli, så att vårt automatiska system inte låser dörrarna för er på grund av utebliven betalning. Det vore olyckligt, i och med att det riskerar att ta lång tid innan vi kan låsa upp igen när många av oss är på semester. Har ni frågor om detta eller era fakturor, hör av er i så god tid som möjligt till ekonomi@corporate-apartments.se.

Vi vill passa på att önska dig och alla våra övriga kunder och leverantörer en riktigt härlig sommar! Hoppas du får tillfälle att njuta av ledighet, fint väder, god mat och sällskap av vänner och familj. Vi ser fram emot att höras igen till hösten!

Nedan kommer en bild från vår sommaravslutning på Gröna Lund förra veckan:

Soliga och varma hälsningar från

Corporate Apartments-teamet

Säljteamet hos Corporate Apartments växer!

Efter nyår började Lise hos oss på Corporate Apartments som sälj- och marknadsassistent. Hon kommer att arbeta tillsammans med Oscar på säljavdelningen, och även hålla på med vårt marknadsföringsarbete. Lise har lång erfarenhet av att jobba med kundservice och kvalitetssäkring, och har redan hunnit bli varm i kläderna. Många av er har säkert pratat med henne redan :).

Lise når du på booking@corporate-apartments.se och via +46 768 588 788 om du till exempel vill boka boende hos oss.

Vi är så glada att hon är här, varmt välkommen Lise!